Szúnyogriasztás

Kezdőlap utazas.com Fórum Egészség és utazás Szúnyogriasztás

 • Ennek a témakörnek tartalma 11 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Lang Xing 19 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #26234 Hozzászólás

  Pempó

  Mennyire vált be nektek a csiga alaku fustölõ?

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #306946 Hozzászólás

  Lang Xing

  A hit falakat emel

  A szúnyog nem hülye, de a spirálnak akkor sem barátja, ha a füst vérbõ szegedire száll is.

  #306945 Hozzászólás

  hege

  indonéz majonéz

  Én nem hiszek ezekben a csodaszerekben. A Po egyik árterében szerettünk volna pisztrángot sütni, de söpörni lehetett rólunk a szúnyogogat, aminek az lett a vége, hogy mindenki rohant vissza a kocsiba, a halat meg otthagytuk a fenébe… Én életemben nem láttam annyi szúnyogot, pedig szegedi vagyok! A legsûrûbb szövésû kabátunkon keresztül is megtalálták a bemenetet :)

  #306944 Hozzászólás

  rkata

  fontos

  jobban megneztem “fish” markaju szunyogriaszto fustolomet, s kiderult nem kinai, -bar kinai irasjelek is diszitik – hanem vagy indonez vagy malaj gyartmany. talan inkabb indonez…. gondoltam ezt feltetlenul meg kell osszam veletek

  #306943 Hozzászólás

  Lang Xing

  Végszó

  Csak én vagyok. A helyzet az, hogy meg akartam nézni, hogy hívták az én kis francia fújósomat, és döbbenettel tapasztaltam, hogy a feliratot idõközben lemarta a szúnyogriasztásra hivatott készítmény. Na, ezt kend magadra, ha jót akarsz. Ja, ez minden szupermarketben beszerezhetõ, már-már a magyar dermoprotektorok ajánlásával.

  #306942 Hozzászólás

  Lang Xing

  Persze

  Nyilvánvaló, hogy az ember nem vihet folyamatosan a kezében egy füstölõt, meg a zuhogó esõ sem tesz jót neki. Minden esetre zárt térben lényegesen jobb hatásfokkal dolgozik, mint bármi más. Nem állítom, hogy minden kence csíp, de az enyém (valamilyen francia csodaszer volt, ha jól emlékszem, és nem is olcsó) tökéletesen elfojtotta a bõrlégzésemet és valósággal lángba borított. Képletesen szólva, kvázi.

  #306941 Hozzászólás

  gyurján

  izlések és szúnyogok

  Nem tudom, engem nem szokott égetni a kenõcs.
  Az Ultrathon (azt hiszem így írják)pl. egész jól bevált nekem, sõt a lábra és cipõre kenve még a szemptelen piócákat is távoltartotta, amíg le nem ázott.

  #306940 Hozzászólás

  Lang Xing

  A pokol tüze

  Na, az semmi ahhoz képest, ahogy egy-egy szúnyogriasztó kenõcs éget. A füstölõkarikák szerintem megfelelnek annak, amire valók, vagyis, hogy távoltartsák a szúnyogokat. Minden egyéb mellékes. Gyurján: a kenõcsök kipárolgását inhalálva is a hörgöcskéidre deponálod a hatóanyagot, innen már tényleg csak egy ugrás a Sugár! Tapasztalataim szerint egyes spriccelhetõ vagy mázolható (állítólagosan szúnyogellenes) készítmények mágikus vonzóhatással bírnak egynémely moszkitóra, míg a füstöt tényleg nem szeretik a kis csibészek.

  #306939 Hozzászólás

  gyurján

  Re

  En is inkabb bekenem magam nyakig valamivel, mint hogy a por a tudomben ulepedjen!

  #306938 Hozzászólás

  bb

  Re: karika

  Az ilyen szintetikus cuccokat inkabb nem inhalalnam egesz ejjel.

  #306937 Hozzászólás

  Lipovan

  szunyogcsiga

  Harom karika-bastya a halozsak korul: fej, lab, kozepen. Vigyazz, ki ne egesse!

  #306936 Hozzászólás

  rkata

  szunyog

  na nem nagyzolni akarok, de most jottem vissza tahitirol :) , ahol nagy divat a zo:ld “fish” – hogy miert hal a neve ??? – markaju kinai csiga alaku fustolo, ami tenyleg bevalt!! napi egy jar minden hotelszobahoz es dormitory -hoz.szoval a deltengeri szunyogok rettegnek tole.

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: Szúnyogriasztás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.