tallin

 • Indította
  Témakör
 • #9324 Hozzászólás

  panka

  en azt szeretem megtudni, hogy ha tallinba erkezik a gepen, es onnan jon vissza, a ketto kozt van 1 hetem, akkor merre erdemes elindulni kirandulni
  riga es vilnius, vagy helsinki, esetleg stockholm…
  az arak is erdekelnenek!
  ja es ugye nem kell vizum észtorszagba? es szentpetervarra?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #125457 Hozzászólás

  Slambuc

  Hova érdemes menni?

  Habár még nem jártam arrafelé, de én a helyedben becsavarognám a Baltikumot egy hét alatt. Tallin, Riga, Vilnius, Kaunas mind érdekes, szép városok. Észtországban, a Balti-tengerben van két sziget, a nevüket nem tudom, de azt mondják, különlegesen szép tájak, érintetlen természet.

  Lettországban viszonylag ismert tengeri fürdõhely Jurmala, esetleg oda is érdemes ellátogatni.

  Slambuc

  #125456 Hozzászólás

  Attila

  Nem kell vizum

  Túl sokat nem tudok hozzá szolni, csek egy napot voltunk Tallinban. Teljesen Európai behatású kellemes város. A belváros szép a külváros szocreál. Mi Helszinkibõl jöttünk kompal, az árak nagyon barátiak, nyugottan ebédelhettünk étterembe, vehettünk ezt-azt a boltba. Vannak utcai hostesek, kik emberi nyelven nem beszélnek ugyen (angol, német, magyar) de nagyon kedvesek. Onnan hova? Helszinkire 1 nap bõven elég, Stockholm az viszont megéri. Ajánlom a VikingLine-ot, fõleg az éjszakai járatot. Pezseg az élet, már ha nem alszol, kaszinó, revü, disco, szalontánc, 3-4 helyen élõ zene, dzsessz, rock, meg minden. St. nagyon szép. A hajó út is oda. Oroszországba meg MOSTMÁR kell vízum, mit elég macerás beszerezni, de Tallinban a Mo-i követségen érdemes próbálkozni. Könnyû megtalálni.

  ‘Tis

  #125455 Hozzászólás

  charming

  Szentpétervár

  Ez már oroszhon szeretik a vízumot,fõleg ha nálad van és nem otthon:)

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: tallin
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.