Tanfolyam és túra keresés

Kezdőlap utazas.com Fórum Hegymászás, barlangászás Tanfolyam és túra keresés

 • Indította
  Témakör
 • #44200 Hozzászólás

  Csordás János

  Sziasztok!

  Mivel impotens debrceni környezetben élek( nincs hegy), itt ritkán szeveznek alapfokú sziklamászó tanfolyamot.Ha tudtok olyat amihez lehet csatlakozni szívesen venném. Az õszi Excelsioros nem jó sajnos, mert Görögországban fogok pancsizni.Egyébként vidéki lévén valami bentlakásos verzió lenne a megfelelõ. Olvastam nemrég, hogy valaki társakat keresett egy ausztriai tanfolyáshoz, de akkor nem írtam fel az e-mail címét, most pedig nem találom.

  Más!! Ha van olyan csapat ahová tudok társulni szívesen mennék nagy hegyre. Már unom magamnak szervezni a társakat, egyébként a legtöbb embernek felszerelés gondjai vannak. Nekem komplett a slósz, talán még néhány jégcsavar hiányzik.
  Sajnos az elõbbemlített cucc még szinte teljesen szûz. Jómagam azért már láttam hegyet( fotón he-he ). Na nem. Nézzétek meg a honlapot amit az általam vezetett szakosztály
  életérõl készítettem. Az a ronda piros dzsekis, vagy overálos pofa vagyok. http://hegyman.freeweb.hu
  Én konkrétan erre az évre Ortlert terveztem a normál úton.
  Aki tud a fenti problémákra- mellyek igen komplexek vala- megoldást kérem válaszoljon! Köszi!!

  János

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #423178 Hozzászólás

  hegyman

  köszi

  Köszönöm a válaszaitokat!

  Üdv: János

  #423177 Hozzászólás

  kis_herceg

  ortler

  Én megyek az Ortlerre valamikor július elején. Már alig várom, hogy véget érjen a nyavalyás vizsgaidõszak, aztán usgyi:)

  #423176 Hozzászólás

  Lud

  Tanfolyás

  A K2-ben (pesti mászóterem) láttam meghirdetve egy ausztriai tanfolyamot, ha érdekel utánanézek a részleteknek. Bennlakásos tanfolyamot szervezett anno Csobánkán a Mahoe, talán idén is lesz ilyen.
  Az Ortler normálút tényleg nagyon király, itt akadnak további infók:
  http://lud.trek.tripod.com/utl_al/ortler.htm

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Tanfolyam és túra keresés
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.