TanTura+Malév+Korfu

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa TanTura+Malév+Korfu

 • Indította
  Témakör
 • #9511 Hozzászólás

  Réthey Zsolt

  Sajnos egyszerre kevés az idõm ezért részletekben fogom a Tan-Tura által szervezett, Malév charter (TU154) fûszerezéssel készült, korfui TorTurát idecikkezni.
  Egyenlõre ennyi, de ha valaki most döntene indulásról kérdezzen bátran. Naponta idenézek, hátha megmentek valakit.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #126676 Hozzászólás

  FOREST

  Tantura

  Én Tantúrával voltam Korfun, TU-154-el (izgi volt), de az egyetlen bajom csak a prosztó utastársak voltak. A charternél meg rohanni kell, aztán lesz yo helyed

  #126675 Hozzászólás

  bv

  jól jártál

  ën a Jorgosszal voltam ugyan Korfun, de ugyanazon a gépen mentek a tan-túrások is. Már aki… Ugyanis a reptéren tanúja voltam, amint 3 embert visszahívtak (már az útlevélvizsg. után voltunk, csak fel kellet szállni a gépre), hogy bocs, túlfoglalta magát az iroda, és nincs helyük a gépen… hogy aztán mi történt velük, nem tudom, de mentek engedelmesen a stewardess után.

  #126674 Hozzászólás

  Misi

  Voltam most.

  Én szintén a Tan-túrával voltam Korfun és nagyon tetszett. Életemben most repültem elõször. Engem is meglepett a TU-154 -es látványa, de repült. A pilótát kérdezgettem, és elmondta, hogy például vízreszállás szempontjából sokkal jobb a Tu-154 mint egy Boeing 737-es. (Az utóbbinak letörik a szárnya…) Ja a korfui reptérre a leszállás teljesen vizuális úton történik, tehát nincs elektonikai támogatottság. A gép szárnyainak a kitérése 1-2 méter.

  #126673 Hozzászólás

  Geza

  Malev :)

  Hali!!

  Probalj meg pl. Spanyolba Futura-s Boeinggel menni!!!! Azok a pilotak tudjak, hogy kell az embereket kordaban tartani!!! Mallorcan is es Ferihegyen is ugy csaptak oda a Boeinget az aszfalthoz, hogy majd’ osszecsinalta magat mindenki ijedteben!!! A levegobeli manoverek is hasonloak voltak! Szoval szvsz ahogy a magyar pilotak azokat a 154-eseket vezetik (tavaly, tavalyelott azzal voltunk Gorogben) szinte aldas, bekesseg. Megnezted a szarnyat, hogy “csapkod”?! A korfui repter valoban meglepo, rovid, no meg mindket oldalan viz van, eleg felelmetes a leszallas. Europa egyik legrovidebb kifutoja!!! :)))

  Geza

  #126672 Hozzászólás

  Zsolt

  Malév I.

  Nem bonyolódok bele nagy mesékbe, de annyit el kell mondanom, hogy elsõ repülésem volt, és a TU154 láttán máris kevésnek ítéltem az egy bátorságot, amit bevettem a “restiben”. A felszállás után szendvics (!charter) helyett szólt hozzánk a “hang”: most tápióság felett körözünk egyet, aztán uzsgyi vissza Ferihegyre, mert -valószinûleg téves- (persze!) jelzés jön: az egyik hajtómûvel valami gond van. Leszállunk, megnézik és huss, már indulunk is. Na elég annyi, hogy másik múzeálist kellett elõvenni (a minap kiderült (TV), hogy amortizált ugyan, de TÖKÉLETES!!!) Na, szinte alig rázkódott felszállás közben, aztán szendvics (kicsit szikkadt) ücsi, kv, stb. aztán megérkeztünk. A repülõtér olyan, amilyennek leírták: nem biztos benne az ember, hogy megáll-e a gép a pálya végéig, és a minõsége üti az M7-ét. De nem történt baj, ha azt nem számítom, hogy az egyik utazótáskánk tenyérnyi lukkal és több szakadással érkezett a szalagon. A feleségem vadonatúj fürdõruhája lógott ki rajta cafatokban, és az én fürdõnadrágom, egy fürdõlepedõ meg egykét apróság.
  folyt. köv.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: TanTura+Malév+Korfu
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.