tanulás angol nyelvterületen

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi tanulás tanulás angol nyelvterületen

 • Indította
  Témakör
 • #45291 Hozzászólás

  Bali

  Szia, mindenkinek!
  Végzõs joghallgató vagyok, és szeretnék jövõ õsztõl valamilyen tanulsái lehetõséget szerezni angol nyelvterületen, lehetõleg minél kisebb költséggel.Bár beszélek angolul, de bõven van még mit fejlõdnöm, ezért szeretnék fél esetleg egy évet kint tölteni akár Amerikában, Angliában esetleg Ausztráliában.Ha valakinek bármilyen használható ötlete vagy tapasztalata van, légyszi osszátok meg velem. Legjobb természetesen egy posztgraduális ösztöndíj lenne, de tudom hogy ez nem olyan egyszerû. Mellette akár dolgoznék is. Merre induljak, kit hívjak fel, hova menjek? Segítségeteket elõre is köszi!!!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #432954 Hozzászólás

  dentro

  info

  Fél év közepes angollal igen kevés, fõleg Amerikában, ott fél év csak arra elegendõ, hogy ráeszmélj a másféle világszemlélet alapjaira, de rendesen nem fogod megtapasztalni a dolgokat. Éshát mire jó máshol élni egy ideig, ha nem arra, hogy egy másféle kultúrát megismerj?
  Dolgozni szintén csak módjával fogsz tudni, részben mert nem engedi a tanulóvízum, részben mert nem lesz rá idõd/energiád a tanulás és a nyelvi nehézségek fáradságos leküzdése mellett.
  Mindezek mellett én is a többi hasonló címû topic tanulmányozását javaslom.

  #432953 Hozzászólás

  Zsu

  balogh.zsuzsa@cts.hu

  Nézd meg az http://www.angollondonban.com honlapot, lehet hogy találsz valami kedvezõt.
  Zsu

  #432952 Hozzászólás

  surfer

  Bali-nak

  Elég sok infó van már errõl a topikokban,én legalábbis rengeteget tudtam összeollózni…

  csao
  hev a gud lák

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: tanulás angol nyelvterületen
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.