Tanulás Ausztráliában

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi tanulás Tanulás Ausztráliában

 • Indította
  Témakör
 • #44938 Hozzászólás

  moeka
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  Már régóta tervezem, hogy kiutazok Ausztráliába és ezt kb 2 éven belül meg is szeretném valahogy valósítani. Valójában a letelepedésen is sokat gondolkoztam már, és ehhez szeretnék egy kis segítséget kérni. Mennyire reális, hogy az ember hiányszakmával tudjon letelepedni? Mennyi ideig tart kb a procedúra? Ha Ausztráliában tanulom meg a hiányszakmát diákvízummal, akkor könnyebb utána azzal a szakmával letelepedni?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #456820 Hozzászólás

  jasonlee
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  homestay

  If you find a homestay in Australia or other country, just visit http://www.homestayin.com There are many homestay hosts.

  #431580 Hozzászólás

  Miért

  Petya!

  jöttél vissza, vagy akárhova is onnan el? Milyen szakmát tanultál ott?

  #431579 Hozzászólás

  Petya

  au

  Szia, nekem egy nagyon kedves lány segített kijutnom, írj nekik ha még aktuális: info@novaexperience.net Nekem annyira jó volt az egy éves kintlétem, és ez a lány mindent elmagyarázott, elintézett, egyedül nem mentem volna semmire. Sok sikert és jó utat :)

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Tanulás Ausztráliában
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.