Tanzaniaba kell vizum magyaroknak?

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Tanzaniaba kell vizum magyaroknak?

 • Indította
  Témakör
 • #2758 Hozzászólás

  Gabor

  Hataron meg lehet kapni? Milyen feltetelek vannak?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #74472 Hozzászólás

  Petya

  Puff

  10 vízumkategória?!? Nem rossz… Errõl nem tudok semmit bevallva az õszintét. De miért érdekes ez? A túristát megkapod feltétel nélkül. Örülnek, hogy mész és (remélik)elversz egy csomó pénzt. Ha pedig nem túristaként mész az más. De egyébként nem biztos, hogy bármilyen más vízummal jobban jársz. Mit szeretnél ott csinálni? Mert szerintem a sima túrista vízummal is mindent lehet, legfeljebb nem kergeted õket az õrületbe. És ez ott komoly idõ spórolás….

  #74471 Hozzászólás

  Gabor

  Feltetelek

  Van vagy 10 vizumkategoriajuk, ezek kozul mindegyiket kinyomjak a hataron vagy csak az atlag turistat?

  #74470 Hozzászólás

  Masai

  Ket lehetoseg van

  Az egyik a bonni tanzan nagykovetsegen (kb 25$), a masik a hataron (mindegy hogy kozut vagy repter- 30$)veszed meg. Ervenyes harom honapos turista tartozkodasra. Es tenyleg milyen feltetelekre gondolsz?

  #74469 Hozzászólás

  Petya

  Kell

  Legalábbis másfél éve még kellett. Ha Kenya felõl mész, akkor inkább vedd meg Nairobiban. A határon is megkapod szerintem de talán úgy egyszerûbb. Persze ha repülõvel mész egyenesen oda, akkor nem sok választásod marad. Feltételekrõl nem tudok. De különbenis: milyen feltételekre gondolsz? :)

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Tanzaniaba kell vizum magyaroknak?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.