Tanzaniaba vagy Kenyaba Etiopia stop-overrel

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Tanzaniaba vagy Kenyaba Etiopia stop-overrel

 • Indította
  Témakör
 • #2995 Hozzászólás

  Zoe

  Milyen lehetosegek (legitarsasag, jegyek, kiindulopont, stb.) van Europabol (Budapest vagy barmely nagyvaros) Kenyaba vagy Tanzaniaba (JRO vagy DAR vagy NBO) leutazni, ugy, hogy lefelemenet 2 hetre megaljak Etiopiaban?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #77642 Hozzászólás

  WL

  Nem bereltem

  Viszont az Addis-Nairobi ut siman megoldhato tomegkozlekedessel is. Addisbol tobb busz megy naponta Shesemenebe (az orszag legjobb utjan), onnan meg a hatarra. Berelt kocsit aligha engednenek at a hataron. A kenyai oldalon teherautok viszik az utasokat Marsabitig, ha jol emlekszem, onnan buszok Nairobiig. De lehet, hogy most eltirtam 1-2 helyet, mert itt Melaneziaban eppen nincs nalam Afrika terkep! ;-)

  #77641 Hozzászólás

  Zoe

  WL

  Bereltel kocsit Etiopiaban, vagy van rola infod? Mas megoldas az Istenhatamogekerulni?

  Olyat mar el se merek kepzelni, hogy egyirany Addis Nairobi megoldhato lenne (berelt autoval), de meglepetesekre nyitott vagyok.

  #77640 Hozzászólás

  WL

  Egypt Air

  En veluk vennek egy Open Jaw jegyet az odautra Addiszba, vissza Nairobibol, es a ketto kozt foldi uton mennek, megtakaritva az Addiszba es Nairobiba valo visszabumlizast.
  Mellesleg ugyis ok a legolcsobb legitarsasag Afrikaba.

  #77639 Hozzászólás

  Gergõ2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Etiópiába…

  …lehet menni Londonon vagy Frankfurton keresztül is, mi a Frakfurtot próbáljuk ki, a fenének sincs kedve most a Heathrow-n szívni a biztonságiakkal, épp elég lesz itt is. A Lufi kicsit drágább mint a BA, de ennyit megér. Fontos lehet viszont, hogy Etióp vizumot lehet itthon is csináltatni, a tiszteletbeli konzul neve dr. Ashaber Wanna, a telefonszáma +36 30 373 1977 és Káposztásmegyeren van az irodája. Nagyon szimpatikus, segítõkész és 1 nap alatt elkészíti a vízumot (mellesleg olcsóbb is, mint Bécsben!).

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Tanzaniaba vagy Kenyaba Etiopia stop-overrel
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.