Társat keresek a Portugál caminohoz

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Társat keresek a Portugál caminohoz

 • Indította
  Témakör
 • #10193 Hozzászólás

  jaspis
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Márciusban szeretnék elindulni a Portugál úton Lisszabontól Santiago de Compostelláig. Ez lesz a negyedik utam a Caminon.Remélem ez is lesz olyan szép , mint az eddigiek a Camino Frances, Camino del Norte és a Via de la Plata.Körülbelül 25 nap gyaloglás és rengeteg látnivaló. Városok, folyók, hegyek és az óceaán. Eukaliptusz erdõk és olajfa ligetek. Jó ételek és finom borok fogyasztása kötelezõ.Budapest – Lisszabon oda vissza repülõvel 48 000 ft.Compostellából vonattal vissza Lisszabonba gondolom 30 €.Napi élelem és pár € a zarándokszállásokon szükséges. Szerintem a legolcsóbb nyaralás.Ha valakit érdekel rugalmas vagyok az indulát és a kinttartózkodás hosszát illetõen.

  Zarándok köszöntéssel Buen Camino!

  ide írjon akit érdekel a dolog.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #130150 Hozzászólás

  Ágnes

  tágytalan

  Felejtsétek el, meggondoltam magam.

  #130149 Hozzászólás

  oportoi

  agnes

  tudod hol van Portugalia es hogy irjak portugalul amit irtal? Se magyarul, se portugalul, se spanyolul, mekkora cigany vagy.

  #130148 Hozzászólás

  lavanda
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  információ kérés

  Kedves Ágnes!

  Én most nem a “portugál útra” jelentkezem, hanem információt szeretnék kérni Tõled az “északi úttal” kapcsolatban. Mivel nem tudom az e-mail címed kiterjesztését (megpróbáltam gmail.com-mal, de visszajött, hogy ilyen cím nem létezik), ezért megadom az enyémet (lavanda@freemail.hu), és arra kérlek, ha tudsz nekem segíteni, vedd fel velem a légy szíves a kapcsolatot!

  Elõre is köszönöm: lavanda

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Társat keresek a Portugál caminohoz
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.