Tavasszal Indiába-Nepálba

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Tavasszal Indiába-Nepálba

 • Indította
  Témakör
 • #37855 Hozzászólás

  Aga

  Sziasztok!

  Útitársakat keresek egy tavaszi, körülbelül másfél hónapos indiai, nepáli hátizsákos utazáshoz. Április lenne a legjobb, akkor még van 2 hónap a monszunig. Bejárnánk Indiát, ahol tetszik, hosszabban elidõznénk, a saját ütemünkben mennék,hátizsákos szállásokban szállnánk meg, a lényeg, hogy ott legyünk:) Ha valaki csak az út egy részére tudnak jönni, az is jó lenne. Érdekelne valakit?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #361580 Hozzászólás

  Kiara

  Szia Aga!

  Engem érdekelne az elképzelésed, egy kicsit írhatnál részletesebben is.
  kiara@citromail.hu
  köszi

  #361579 Hozzászólás

  Aga

  szia

  Szia Bandy!

  Nekem azért jó az április, mert csak akkor tudok menni, és hát remélem, hogy akkor sem olyan randa:). A repülõjegynek még annyira nem néztem utána, de 110e-ért már láttam jegyet. Szerintem kb. 400 e-bõl ki lehet hozni simán. Nepálban pedig nagyon jó kis rafting- és túraútvonalak vannak, azokat is nézegettem már. A szállás- azt mondják- nagyon olcsó, a közlekedés szintén. Így is tetszik még az ötlet?:)

  #361578 Hozzászólás

  bandy

  érdekes

  Hello! Tetszik az ötlet, de kb mennyibe kerülne? A repjegy menetrendszerinti? Amúgy az októberi idõszak nem jobb lenne, hiszen akkor még zöld minden, de a monszun már véget ér akkor.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Tavasszal Indiába-Nepálba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.