Te Tibor ott Albaniaban!

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Te Tibor ott Albaniaban!

 • Indította
  Témakör
 • #8456 Hozzászólás

  Sanyi

  Szevasz Tibor!
  Elnezest, hogy ismeretlenul hirdetlek a neten, de lattalak mar par itteni temabanAlbaniaval kapcsolatban irni. Ha nem vagyok indiszkret erdekelne, hogy mit csinalsz ott, es ha van kedved irhatnal bovebben Albaniarol, mert nekem nagyon szimpatikus helynek tunik es komolyan fontolgatom, hogy kozelebbrol is megnezem. Elore is kossz!
  Sanyi

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #118152 Hozzászólás

  Én Tibor itt Pesten

  Köszönöm

  Sanyi, ha megnézed az alban.hu oldalt és a könyvet, majd minden kérdésedre választ találsz, amire meg nem arra szívesen válaszolok emailben.
  Laci bácsi! köszönöm a dícsérõ szavakat, jól esnek.

  #118151 Hozzászólás

  Laci bácsi

  Sanyinak

  A Hibernia Kiadónál megjelent egy útikönyv: Albánia úti – és élménykönyv címmel. Ajánlom figyelmedbe, annál is inkább, mert az általad megszólított Tibor a szerzõje! Tartalmas, térképekkel, fotókkal tele könyv, megéri az árát.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Te Tibor ott Albaniaban!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.