Telefonalas Karachi repterrol

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Telefonalas Karachi repterrol

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #40881 Hozzászólás

  Lopici

  Napokban tortent. Karachi repteren minden egyes telefonhoz tartozik 2-3 seftes arc (fityego biletajuk ellenere), akik halom kartyaval a zsebukben tavolsagi telefonhivast ajanlanak. Csinaltam is egyet 45 percen keresztul Islamabadba, majd az urge valami 60 dollarnak megfelelot akart legombolni a telefonalas vegen.

  Mondtam neki, hogy standby.

  Trafikostol megkerdeztem mennyi egy egyseg ara (mert nem percben hanem egysegben merik a kartyahasznalatot), majd csinaltam egy ujrahivast Islamabadba 3 percig es kalibraltam mennyi egyseg megy el ra. (A seftesek is buveszkednek a kartyaegyseg mutogatassal, de annak nem sok hitele van). A maradek egy egyszeru egyenlet volt, es az urgnek ajalottam: vagy megyuk egyutt a rendorsegre vagy 420 rupiaval (ennyire emlekszem hirtelen) megoldjuk a problemat (kb. 7 dollar).

  Jo telefonalast.

  Egyebkent Pakisztan az egyik LEGJOBB hely a Foldon, minden szempontbol!!!

Hozzászólás: Telefonalas Karachi repterrol
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.