Tenerife

 • Ennek a témakörnek tartalma 4 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  lloyd 12 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #10995 Hozzászólás

  kesukati

  Sziasztok!
  Volt már közületek valaki Tenerife-n Golf del Sur településen? Esetleg ismeritek az Aparthotel Green Parkot? Ha valaki hozzá tudna szólni a témához, azt szívesen venném. A Sunday Tours-ot ismeritek? Utaztatok már velük? Mi nyáron megyünk Tenerifére velük, kíváncsi lennék, mennyire korrektek. Várom a válaszokat!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #135023 Hozzászólás

  lloyd
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  magyar étterem

  van magyar étterem amit magyarok vezetnek de nem magyar a konyha kettõt tudok ajánlani, az egyik a fõvárosban Santa Cruz a neve három testõr a fõtértõl a második kis utca, a másik Abrigosban a parton.

  Ha egyébb információra van szükséged irj lloydmagazine@t-online.hu vagy hivd a tenerifei magyar irodát 00 34 609289131

  #135022 Hozzászólás

  eR

  tenerife

  tud valaki arrol hogy tenerifen hol van egy bizonyos magyar etterem? ismeritek?

  #135021 Hozzászólás

  kesukati

  Köszi az infót, de már lefoglaltuk a szállást Golf del Sur-on, azért is szeretnék többet tudni róla.

  #135020 Hozzászólás

  zsu

  tenerife

  ha a legjobb helyre szeretnétek menni kanárin, akkor Costa Adeje-re menjetek, csendes,nem túl “amerikai”, de azonnal bent vagy, ahol akarsz egy nagyon kellemes óceánparti pálmafás sétányon, nem kell még autót sem bérelned az esti programokhoz,persze a szigettúra az más. Van angolkocsma, olcsó bevásárlásilehetõség, és mégis kõzel az “élet”. Persze , ha kocsitok van, mindent elérhettek, a Fanabe szerintem kicsit kiesik.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Tenerife
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.