Tenerife-gyerkõccel.egy iskolaévre

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Tenerife-gyerkõccel.egy iskolaévre

 • Ennek a témakörnek tartalma 5 hozzászólás, 5 résztvevő. Utolsó frissítés:  kissne1993@gmail.com 3 éve, 3 hónapja telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #19972 Hozzászólás

  gili2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  Van e valaki, aki készül / esetleg családdal / Tenerife szigetére költözni,rajtam kívül? Magabiztos angol és német nyelvtudással szerintem nem irreális megpróbálni egy iskolaévet / felüdülésképp az itthoni szitu után / kint megszervezni:ingatlanforgalom elvileg biztosíthat valami munkát, bár elsõsorban nem pénzt keresni mennék, itthon van jól fizetõ állásom.Tud e valaki kinti kontaktot, aki “súg” iskolaügyben, szálláskeresésben?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #457780 Hozzászólás

  kissne1993@gmail.com

  Re: tenerife

  Szia .kint èlsz mèg mindig tenerifén? Helyileg hol?
  Kiszeretnènk költözni a völegènyemmel csak nem tudjuk hol áljunk neki :) 3x voltunk már kint ès szerelmesei lettünk a szigetnek.

  #206898 Hozzászólás

  Athos74
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kanári szigetek

  Hola a Todos!
  Kanári szigetekre költözni mostanában, szerintem nagyon nagy felelõtlenség, kivéve ha valakinek valami nagyon tuti protekciója van kint.
  Mert munkát találni manapság, szinte lehetetlen,ha véletlenül is lenne valahol felvétel (de nincs) akkor is helyi emberkét vesznek fel, nem pedig egy külföldit, bevándorlót.
  Továbbá, aki azt hiszi, hogy elegendõ az angol vagy német nyelvtudás a szigeteken, az hatalmasat fog tévedni, mert igenis kell a SPANYOL nyelvtudás!
  Az sem árt, ha szem elõtt tartja az ember, hogy most az unión belül Spanyolországban a legnagyobb a munkanélküliség
  spanyolon belül meg a kanári szigeteken van a legnagyobb crisis, válság.
  Ha valaki esetleg csak legyintene egyet, hogy ” ááá aki dolgozni akar, az úgyis talál kint munkát..” stb, annak van itt pár videó a szigetekrõl,jelenlegi helyzetrõl, nagyon tanulságos ajánlom mindenki figyelmébe : http://www.youtube.com/watch?v=ygEH1bZ1ufQ
  De egyébként bárki aki spanyolba szeretne költözni, rengeteg információt találhat ezen az oldalon is : http://www.iranyspanyolorszag.com

  Nem akarok én senkit lebeszélni a kiköltözésrõl, mindezt amit leírtam a személyes tapasztalataimra alapoztam.
  (Mindenkinek a magánügye, hogy milyen felelõtlen “kamikaze” akciókat tervez :-)

  Buena suerte!

  #206897 Hozzászólás

  mgcitroen
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hola! Frankie!

  Dobj légyszi egy mailt a mojzes@t-online.hu címre, néhány tenerifével kapcsolatos dolgot szeretnék egyeztetni veled.

  #206896 Hozzászólás

  frankie1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  tenerife

  nagyon gondoljatok meg ezt a lepest!!!! en 5 eve vagyok itt es tudom hogy a helyzet katasztrofalis!!!
  angol vagy nemet, nem rossz, de itt spanyolul beszelnek ami nagyon fontos!!! de, ha ezekutan is akar valaki jonni tudok segiteni lakasban, iskolaban es vegulis barmiben!!!

  #206895 Hozzászólás

  Info gili-nek

  Hello,
  én magam is készülök a Kanári-szigetek valamelyikére kiköltözni egy idõre a feleségemmel és 3 éves gyemekünkkel. A napokban jártam Tenerifén “szétnézni” ez ügyben. Szerintem az ingatlanpiacon való elhelyezkedésnek mimimális az esélye. Ezen következtetésre egy 23 éve ingatlanirodát üzemeltetõ holland származású ügyvéddel történt beszélgetést követõen jutottam, aki jobbára csak panaszkodott az üzletet illetõen. Elmondása szerint ilyen mélyponton még nem volt az ingatlanpiac mint 2009-ben. Kiadó lakás ügyben, azonban tud segítséget nyújtani, legalábbis Dél-Tenerife illetve konkrétan Playa de las Américas területén. Sõt magyar befektetési célú ingatlanvásárlók közvetítése esetén komoly jutalékot is fizet. Tehát ilyen jellegû kontakttal tudok szolgálni.
  Üdv: Sz.Ignác

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Tenerife-gyerkõccel.egy iskolaévre
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.