Tengerentuli repules terhesen?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Tengerentuli repules terhesen?

 • Indította
  Témakör
 • #3634 Hozzászólás

  Hawkez

  Lama kerdes, de a detektor kapuk a reptereken nem rontgen, hanem sima femdetektorok igaz?
  Tehat a magzatnak nem lehet semmi baja ez ilyen “atvilagitasnal” ?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #84519 Hozzászólás

  Garbo

  kösz a válaszokat

  megyünk :)

  #84518 Hozzászólás

  bb
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  nyugodtan menj

  en japanba jottem ki 4 honapos terhesen, hosszu repulout. semmi baj nem volt, es volt a gepen egy masik terhes no is, o 7 honapos terhesen repult. neki is kenyelmes volt a repules. sok szerencset! lepi

  #84517 Hozzászólás

  godzilla

  a rovid valasz: nem gond

  A femdetektorok egyaltalan nem artanak a magzatnak, nem rontgennel dolgoznak. A gond inkabb a repules maga.
  Ha a masodik trimeszterben (3-6 honap) akarsz repulni, nincsen baj, de az elso es utlso trimeszterben nem ajanlott. Az utolsoban nem is igen vallaljak a legitarsasagok.
  g.

  #84516 Hozzászólás

  sue

  Nem veszelyes! Nyugodtan menjel!

  Pregnant Women Can Feel Safe – and Secure – With Metal Detectors

  With heightened security all over the world, people pass through metal detector checks all the time. But are those handheld metal detectors safe for pregnant women and their unborn children? According to scientists at the Center for Devices and Radiological Health (CDRH) in Maryland, they are.

  The CDRHs purpose is to make sure radiological products are safe. Because of the increased use of handheld metal detectors lately, they were an obvious choice for testing. The centers findings, published in Physics in Medicine and Biology, show that handheld metal detectors do not pose any risk to pregnant women or the children they are carrying.

  Nine different handheld metal detectors were tested on a model of a pregnant woman. Scientists were looking for any nerve stimulation or temperature rise in the mother or fetus as a result of being scanned. None were found. In fact, all metal detectors operated at levels way below international safety standards for current density and heat absorption. (9-9-03)
  ________________________________________________________

  Tobb hasznos jotanacs olvashato itt:
  http://pregnancytoday.com/newsline.htm

  Udv.
  Sue

  #84515 Hozzászólás

  emese

  sugárzás

  A magasban való repülés során jelentõsen nõ az embert érõ sugárzás. Egy tengerentúli hosszú út során annyira nõ a sugárterhelés, hogy nem ajánlott terhesen repülni.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Tengerentuli repules terhesen?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.