tengerparti strand Velencéhez legközelebb

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa tengerparti strand Velencéhez legközelebb

 • Indította
  Témakör
 • #12123 Hozzászólás

  Zsolt

  Venezia Mestre-n leszek, ott szeretnék strandolni valahol tengernél. Kérdésem, van-e Velencében ilyen strand, illetve ha nincs, hol van a legközelebb ilyen. Jesolót tudom, de az kicsit odébb van.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #143242 Hozzászólás

  Zsolt

  sziget

  Köszi, az kicsit odébb van, én Mestre-n leszek. Onnan még Jesolo is egyszerûbb, az vonattal kb. fél óra-háromnegyed óra lehet. Akkor elvileg Mestre-n is kell legyen valami strand, úgy tudom az is partnál van.

  #143241 Hozzászólás

  Edit16
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  strandolás

  Szia, mi tavaly voltunk Velencében, s a Velence mellett lévõ hosszan elnyúló Lido szigetnek van szabad strandja, mely lassan mélyülõ, homokos, s tele van kagylóval. Velencébõl vaporetto-val kb. 10 perc, plussz 10 perc séta a szigeten.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: tengerparti strand Velencéhez legközelebb
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.