Terepjáróval Albánia, Montenegró, Macedónia

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Terepjáróval Albánia, Montenegró, Macedónia

 • Indította
  Témakör
 • #37336 Hozzászólás

  Sziasztok

  Szeptember 8-a körüli indulással mennénk két-három hétre ketten, 30 feletti pasik montenegró, de jellemzõen albánia eldugottabb részeibe, és kedv, pénz, idõ kedvezõ együttállása esetén macedonia vagy akár bulgária érintésével vissza.
  Két fõ még bõven elférne.
  Alapvetõen lányok felbukkanása esne jól, de erre jól körülhatárolható magyarázatom van. Mégpedig a gördülékenyebb, konfliktus-mentesebb utazás okán gondolunk inkább rájuk. Valahogy kompromisszum-készebbek vagyunk nõkkel szemben.
  Tengerpart, hegyi túra, sátrazás, nomád körülmények váltakoznának a városi relatíve kényelemmel. Valami ilyesmi az elképzelés.
  Szóval írjatok.
  :))
  Tamás
  dtambo@freemail.hu

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #359280 Hozzászólás

  Albánia

  Szia Tamás!

  Ment email!

  Rena

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Terepjáróval Albánia, Montenegró, Macedónia
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.