Terkepbolt Budapesten

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Terkepbolt Budapesten

 • Indította
  Témakör
 • #27215 Hozzászólás

  Heller

  Hol van egy nagy valasztekkal rendelkezo?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #311743 Hozzászólás

  saman

  regi terkep

  en szloveniaban jartam hasonloan, mikor 88-as terkeppel stoppoltam arra, es olyan autopalyakon vittek, amik a terkepen megcsak tervezve sem voltak. meg szerencse, hogy kicsi az egesz orszag, aztan ha a tablakat figyeled megtalalhatod magad a terkepen :)))

  #311742 Hozzászólás

  erica

  Mire jo a regi terkep :)

  Ez igazabol csak eszembe jutott es elmeselem mert jo volt…
  Par eve amikor stoppoltam ujra Miskolc fele a Nyekladhazi elagazas fele egeszen osszekavarodtam mert terkepem szerint valahogyan Leninvaros fele kellett volna mennem, az autovezetonek meg fogalma sem volt rola, hogy hol lehet ilyen varos…

  #311741 Hozzászólás

  saman

  terkepkiraly

  Ha terkepkiraly, akkor sokkal inkabb a Bosnyak teren, mert a belvarosiak azok a turisnyakra vannak kihegyezve, es dragabbak. Meg a valasztek is kisebb. Egyebkent is ott van a legtobb terkep, allitolag ok lattyak el az egesz orszagot. Viszont erdemes konyvesboltokban is korulnezni, mert neha olcsobban adjak ugyanazta a terkepet, mint a terkepboltok. Pl. egy csomo F&B autoterkep 590ft (bosnyak teren 800)

  Ja, magyarorszagon stoppoloknak tudom ajanlani a “Magyarorszag Zsebatlasz” cimu jatekot, ugyan mar raferne egy uj kiadas (m3-as csak gyongyosig tart, 2a is csak vac korul, stb.), viszont nemelyik konyvesboltban 290ft-ert megkaphatod (mashol persze 500-ert is), tenyleg elfer zsebben, es eleg reszletes (1:500 000-es)

  A Di-MAP fele haromnyelvu szlovakia meg szep es jo, de nincsenek rajta a falvak kozti kilometerek, csak az elagazasok koztiek, igy aztan sosem fogom megtudni, hogy hany kilcsi breznotol csertovica :). Ja igen, es a Zolyom es besztercebanya kozti autoutnak sem mutatja a csomopontjait, emg a pontos nyomvonalat (volt is belole jo szivas stoppolas kozben :)

  #311740 Hozzászólás

  Zoli

  Terkepboltok

  Szia!

  Jo terkepboltok:

  1. Bajcsy-Zsilinszky ut 37. Az Arany J. u. es a Nyugati kozott.

  2. VII. Nyar u. 1. A Blaha L. ternel.

  3. TERKEPKIRALY V. Sas u. 1. A Bazilika kornyeken.

  4. TERKEPKIRALY Ulloi u. 6.(?) A szam nem biztos, hogy teljesen pontos, de biztos, hogy a legelejen van, a Kalvin ternel.

  Udv, jo bongeszest!

  -zoli

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Terkepbolt Budapesten
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.