Tervezés

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Tervezés

 • Indította
  Témakör
 • #53543 Hozzászólás

  Szeretnék egy hátizsákkal,gyalog,stoppal,bejárni Afrikát! Ehhez keresek olyan utitársat aki jo társaság,és az ut megtervezésében is segitségemre lenne. 23éves fiu vagyok, utazás és túrázás térren tapasztalatlan. De mindig is vonzott a természet. Szívesen várok bármilyen hozzászólást,meg látást.. És várom a vállalkozó szellemű fiatalságot!

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #458278 Hozzászólás

  Vándorboy

  Tervezés, Afrika

  Nigériai vízum nagyon macerás volt, meg 1000km lezárták a boko haram miatt.. Így csádból le kellett mennem Kamerun déli részébe ott léptem be.
  Délen nem rossza a helyzet, Északon már napont letartóztattak.. nagyon rüheltem ott cseszni az időmet utazás helyett..
  Általában expatokat rabolnak el, turisták nincsenek..
  Egyébként kis Kongó is jól utazható, Gabon is szép élmény volt… Angola kellemes meglepetés, stopp jól működik.. de ott is baszogatnak a rendőrök..
  Blogomban erről írok..

  #457753 Hozzászólás

  Turamotoros

  Re: Re: Tervezés

  Ja, visszafele nem kell repjegy, nigeriai fubuk elszeretettel tuntetik el a hulye turistakat, Kamerun az jobb hely a parti savban lehet talalni klasz ,, lodge’s” aki szereti az adventurous journey’s :)

  #457749 Hozzászólás

  cyprus

  Re: Tervezés

  Nigeriat, Kamerunt ajanlom, ott boklasszatok nyugodtan hatizsakkak vag anelkul, es meg sporolhattok is mert a repjegyet csak oda vegyetek, visszafele mar nem lesz ra szukseg….barmok

  #457737 Hozzászólás

  albaregia

  Latom tibeeeeekhe
  te is vettel iranytut. One step in the right direction. Tudod, nincsenek oroszlanok [ az allatkertek kivetelevel ] Ausztraliaban.
  AR

  #457733 Hozzászólás

  fotos2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szia Tiibyke!

  Megkérdezhetem, hogy mennyi időt szánsz rá, mikorra tervezed és mennyi pénzt áldoznál erre? Illetve mi a véleményed az Ebola-járványról?

  Üdv:
  fotós

  #457732 Hozzászólás

  albaregia

  Draga Thybiiche,
  I seretnek weled menni. van I ranytum isch.
  AR

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Tervezés
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.