Thaiföldi nyaraláshoz keresünk még 1 főt!

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Thaiföldi nyaraláshoz keresünk még 1 főt!

 • Indította
  Témakör
 • #53541 Hozzászólás

  esza2015

  Saját szervezésű, profin kitalált, extra jó árú, több helyszínes thaiföldi nyaraláshoz keresünk 1 fő férfi útitársat 25-35 év között 2015.01.11-01.28 között negyedik embernek! Repülő, szállások, belföldi repülős és hajós utazások, búvárkodás stb. leszervezve és mindez max. 350.000,- Ft!!! (A legtöbb időt Phuketben leszünk, pár nap Bangkok és egyéb más kötelező látnivalók benne vannak, amiket kint élő ismerőseink tanácsai alapján szerveztünk meg.) Ha akarsz jó fej és megbízható emberekkel nyaralni és bulizni és Te is ilyen vagy, akkor jelentkezz minél hamarabb!! (T.: 06703138878)

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #457963 Hozzászólás

  Rebeka

  Re: Thaiföldi nyaraláshoz keresünk még 1 főt!

  Szia! Idén nyáron egy ismerősömmel szeretnénk Thaiföldre utazni, s mivel diákok vagyunk még, elég véges a pénztárcánk, így minél olcsóbban szeretnénk megoldani az utat. Szeretnék egy kis segítséget kérni ebben a témában. Igazából minden érdekel: mit érdemes megnézni, mivel érdemes utazni, megszállni, mit érdemes magunkkal vinni, stb. Ha sikerült a januári utatok, nagyon örülnék egy beszámolónak. Írj, kérlek: reby0415@freemail.hu

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Thaiföldi nyaraláshoz keresünk még 1 főt!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.