Thaifoldi utinapló 2007

Kezdőlap utazas.com Fórum Útleírás Thaifoldi utinapló 2007

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #55723 Hozzászólás

  Zsolt

  észrevételek

  Én pár héttel többet voltam, mint ti, pár dolog szerintem másképp van, megpróbálom ezeket itt összeszedni:
  – Bangkok reptérrõl sokkal olcsóbban be lehet jutni, ingyen busz elvisz egy buszvégállomásra, onnan helyi busz 35B a Khao San Road-ig. Amúgy a helyi buszok légkondisak Bangkokban, én fáztam is rajtuk.
  – Pattayan is vannak olcsóbb netes helyek, igaz azok kb. 1km-el beljebb vannak a Walikng streettõl (ahol nagy utcai piacozás van, út nevére nem emlékszem)
  – Phuketen 1 hetet voltam. Phuket Town nekem szimpa volt, olyan kedves emberekkel sehol se találkoztam (3 különbözõ esetem volt, amikor nem fogadtak el pénzt – motorral elvittek, mobilt odaadta telefonálni, netkávézóban problémám volt és nem fogadott el pénzt). Patong Beachen egy délelõttöt voltam és egy estét, ugyanaz mint Pattaya, nem volt szimpa. Drága is marhára. Kata/Karon viszont jó, ott is vannak drágább éttermek, de 2 utcával arrébb a helyi kajáldákban is jót lehet enni. Ami szar volt, hogy este 5 után nem lehet közlekedni, iletve pl. egy 5kn pda-vissza útra 600B a tarifa, azt olvastam helyi újságban, hogy szongtoj maffia tartja kézben az iparágat, õk nem engednek olcsóbb taxisokat a placcra.
  – távolsági busz nagyon ajánlott. Phuket-Bangkok VIP busz 1000B kajával, kényelemmel. Amúgy kaja nélkül még pár 100-al olcsóbb lehet és akkor is megáll és 40B-ért meg lehet kajálni. Szóval szerintem nem érdemes repülni sokszoros áron. Mondjuk 1500km-náél már meggondolandó, de 800-1000km-t 12 óra alatt megtesznek ezek, az utak szuperek, jobbak mint MO-n.
  Kb. ennyi jut most eszembe, amúgy nagyon jó a leírás, a többi dolgot mind ugyanúgy láttam én is (már ahol voltam).

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Thaifoldi utinapló 2007
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.