Ti bárkivel elmennétek?

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Ti bárkivel elmennétek?

 • Indította
  Témakör
 • #40092 Hozzászólás

  fktmrm

  Olvasgatva ebben a rovatban az ajánlatokat, csodálkozom azon, hogy itt az emberek minden pontosítás nélkül ajánlkoznak egymásnak utitársnak. Nem tudni, hogy kövér, vagy sovány, dohányos, vagy nem dohányos, kultura vagy napsütés iránt érdeklõdõk e a jelentkezõk. Gondolom otthon mindenkinek van ismerõse, akivel NEM utazna el. Miért gondoljátok, hogy az itt jelelntkezõ jobb lesz, mint az összes meglévõ ismerõs akivel nem mennétek el?, (Vagy az ismerõseitek nem mennének veletek?)
  Szeretnék élménybeszámolót azoktól, akik így utaztak már!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #369134 Hozzászólás

  szsz

  re:fktmrm

  Nekem eddig jó tapasztalataim vannak, akikkel innen utaztam, azoknak nem csak a szája járt, hanem tényleg útnak is indultak. Nekem az ismerõseimmel az szokott lenni a gondom, hogy mindenki csak ígérget, de amikor menni kéne senki sem jön. Sajnos itt is elég sok, aki csak menne, de közben mégsem…De azért lehet találni, tanusíthatom. Ja és az mindegy, hogy kövér vagy sovány, ugyanis nem társat keresek.

  #369133 Hozzászólás

  Ozzy

  én el

  Én elutaznék az ördög öreganyjával is ha megfelelõ útitárs lenne,és olcsón fuvarozna.

  #369132 Hozzászólás

  elnonka

  válasz

  Kedves fktmrm!

  Lehet, hogy neked nincs szükséged arra, hogy ilyen módon keress útitársat, akkor szerencsés vagy. De én sem azért keresek itt útitársat (ld. Nepál szeptemberben témát), mert a barátaim, ismerõseim olyanok, akikkel nem utaznék el. Mert sokukkal nagyon szívesen elmennék, de sajnos nincs köztük olyan ember, aki szívesen jönne Nepálba és lenne is rá pénze is és ideje is (ez itt mind együtt!). Ugyanis tény és való, egy átlag magyar ember nem igazán engedhet meg magának egy ilyen utat, a másik dolog, hogy nem is biztosan ilyen helyre vágyik.
  Hogy itt meg milyen emberre bukkanok, az nem a repülõtéren fog kiderülni az indulás elõtt, hanem már elõtte találkozunk, hogy megbeszéljük, azonosak-e az elképzeléseink az úttal kapcsolatban és hogy eldöntsük, szívesen mennénk-e egymás társaságában.
  Szerintem ez így mûködik másnál is.
  Tehát a kérdésedre a válaszom: bárkivel NEM.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Ti bárkivel elmennétek?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.