Tisza holtag kampingezes

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Tisza holtag kampingezes

 • Indította
  Témakör
 • #26858 Hozzászólás

  Keleti Miklos

  Nyari taborozashoz keresek ajanlatokat a Tisza menten (Koros, Maros is jo). Feleseg, ket gyerek, egy vizsla es egy sator szamara, egy hetre. Barmi erdekel.

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #309806 Hozzászólás

  csoki

  aktualitás

  éppen most zárnak be egy csomó iskolát… küldenek el pedagógusokat… és a munkahelyteremtést hangoztatják… VIVA!

  #309805 Hozzászólás

  Kata

  vásárhelyrõl

  Egy külön topicot is lehetne nyitni vásárhely fan club címmel…
  Alig várom, hogy befejezzem a tanulmányaimat és elmehessek ebbõl a “nagyszerû” városból, mert ez felháborító, ami itt megy… Kilátástalanság a köbön, és még mennyi minden!?
  Hogy botrányos? Az nem kifejezés…
  Itt nõttem fel, de nem látom a jövõmet ebben a városban…

  #309804 Hozzászólás

  vásárhelyi

  Vásárhely ismét

  Hát, jobb… Szentes jobb. Igen. Hogy miért nem tesz valaki ellene? Kevesek vagyunk mi ahhoz…
  Mindig is botrányos város volt… Nade ilyen légkörben élni!?

  #309803 Hozzászólás

  egy nem vásárhelyi

  mi vót ez?

  Tényleg mi történt, hogy 7 év után ezek az indulatok csak úgy kigyüttek? Kik gyûltek ebben a városban össze? Ezek után pl. Szentes jobb? De aki ott van, és látja a gondokat, miért nem tesz ellene? Hová akar menekülni? Én nem vagyok odavaló, mégis állandóan belémrúgnak. Javaslatom persze lenne. Kedves “vásárhelyi” és “még egy vásárhelyi”. Menjetek le, amig szép õszi napok vannak a régi úton a Tiszáig. Feküdjetek hanyatt, nézzétek a rozsdásodó fák leveleit, a Tisza vizének fodrozódását, és észreveszítek, nem is olyan rossz ez a világ. Szeretettel üdvözöllek benneteket.

  #309802 Hozzászólás

  még 1 vásárhelyi

  Vásárhelyrõl

  Tökéletesen egyetértek az elõttem szólóval! NAGYON igaza van! Hódmezõvásárhelyrõl inkább menjenek el a fiatalok, ne maradjanak itt, mert ilyen légkörben nem lehet élni, dolgozni és boldogulni!!!! És még mielõtt jönnének az okos beszólások, hogy miért írunk ilyeneket, leszögezem: aki bírálja a véleményünket, az költözzön ebbe a “csodás” városba!!! Itt aztán nagyon igaz, hogy ember embernek farkasa, itt úgy nyírják egymást, ahogy csak lehet!!! Ha már totál kivan az ember, mégnagyobbat belerugnak! Ennyit Hódmezõvásárhelyrõl…

  #309801 Hozzászólás

  vásárhelyi

  Vásárhelyrõl

  A helyetekben semmit sem keresnék, ami Vásárhellyel kapcsolatos!!! Hódmezõvásárhely szörnyû város, de a legszörnyûbbek a benne élõ emberek, akik mindenkit túlszárnyalóan marják egymást, útálatos egy hely, innen menekülni kell, gyerekek, nem idejönni!!!!!!!!!!!!!!!!!

  #309800 Hozzászólás

  Kurucz Balazs

  Martely, festotabor

  Keresd a hodmezovasarhelyi Ifjusagi Parkot. Ok szervezik a festotaborokat mar evek ota.

  #309799 Hozzászólás

  Bandi

  Felsõ-Tisza

  Szia!
  A Felsõ-Tisza mentén számtalan regényes hely van. Tudnám ajánlani esetleg Ricsét, vagy Tiszabercelt, de tul. képpen bárhol lehet kitûnõ helyre találni. Kérdés, hogy kemping vagy vadkemping lenne szükséges.
  Bandi

  #309798 Hozzászólás

  Vavi

  Festoi Martely

  Allitolag annyira jo a hely hogy meg festotaborokat is szerveznek ide.

  #309797 Hozzászólás

  Németh Lajos

  Kempingezés

  Érdekelne a Martely.

  #309796 Hozzászólás

  tamas

  Martely

  Martely, Hodmezovasarhelytol eszakra egy kellemes kis falu, gyonyoru holtaggal es arterrel, van camping, bolt, csonak, strand, lehetsz az uduloknel vagy a holtag eszaki resze fele, egyedul.

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: Tisza holtag kampingezes
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.