Tisza-tó

 • Indította
  Témakör
 • #26884 Hozzászólás

  Ivett

  Szia!
  Egy olyan 6-8 fõs társasággal szeretnénk lemenni a Tisza-tóra, de nem igazán tudunk róla semmit. Ehhez kérnénk valami segítséget, információt.(pl.:szállás,sport lehetõségek stb.)

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #310119 Hozzászólás

  iindi

  segítsetek

  Helló, nem tudtok véletlenül olcsó, de igényes szállást családoknak a Tisza tónál, ahol horgászni lehet? Napi horgászbérlettel, esetleg mellette valami stranddal…stb

  Ha segít valaki, az írjon a címemre, és nagyon-nagyon köszzi.

  #310118 Hozzászólás

  Laci bácsi

  Nézd meg a weblapunkon a “kerékpár” oldalt (www.utazaswebring.hu)és ott megtalálsz mindent ami a Tisza-tóval kapcsolatban fontos.

  #310117 Hozzászólás

  dentro

  nézz körül

  rengeteg jó hely van ott, mindenféle igényre. miután Magyarországon nemigen vannak nagy távolságok, szerintem valamelyikõtök szánjon rá egy szombatot, hogy kocsival lemegy és körbenéz, lebeszéli a dolgot. mivel nem tudom, miféle társaság vagytok (életkor, anyagi háttér, sportbeli készségek, stb), nem szeretnék semmit külön ajánlani, legjobb, ha megnézed magad.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Tisza-tó
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.