Titanic Resort & Aqua Park Hurghada

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Titanic Resort & Aqua Park Hurghada

 • Indította
  Témakör
 • #2998 Hozzászólás

  mrspici
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Járt már ott valaki? Minden infonak örülnék! Köszi, mrspici

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #77666 Hozzászólás

  mrspici

  Titanic

  Sajna nem temperált a medencék vize, az aquapark nyitva van, de nagyon-nagyon hideg a víz, majd’ bele fagytunk, nem is használtuk! Max. augusztusban ajánlom….

  #77665 Hozzászólás

  Jocó

  Titanic szálloda

  Érdekelne, hogy a szállodának van-e temperált édesvizi medencéje és az Aquapark áprilisban müködik-e, elviselhetõ-e a vizhõfoka?

  #77664 Hozzászólás

  leliki

  U.az, gyerekcentrikusan

  A tavaszi iskolai szünet idejére én is oda akarok utazni, engem is minden érdekel, különösen az, hogy az aqua-park és a tengerpart szállodához milyen közel van, a 700m a szállodatelekhatárától értendõ-e, e távolság “leküzdésére” van-e sûrû minibusz járat, vagy csak romantikus séta, a tp. mennyire homokos és lassan mélyülõ?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Titanic Resort & Aqua Park Hurghada
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.