Toltheto es hagyomanyos elemek.

Kezdőlap utazas.com Fórum Fotó Toltheto es hagyomanyos elemek.

 • Indította
  Témakör
 • #6002 Hozzászólás

  Cell

  Melyik birja hosszabban?

  – teljesen feltoltott AA elem

  VAGY

  – teljesen friss hagyomanyos AA elem

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #105804 Hozzászólás

  laci

  nezegessetek a www.dpreview.com

  oldalt. Ott reszletesen kiternek az akku elettartamara is minden tesztelt gep eseteben.

  #105803 Hozzászólás

  Gerzson

  Nikon D2X egy elemmel mennyi kepet csinal?

  Nikon D2X egy elemmel (max feltoltestol a kimeritesig) mennyi kepet csinal atlagos fotozasnal, max filenagysagra (vsz. ez utobbi nem faktor itt)?

  #105802 Hozzászólás

  laci

  hajra tolthetok

  Olyan nincs, hogy meddig KELL birnia. Ez egy szaz ismeretlenes “egyenlet” amiben a geptipus, az elemtipus, az uzemmodok, es persze az ahogy hasznalod a gepet, mennyi nezegetes, vakuzas, stb… mind kerdes. A leheto legnagyobb teljesitmenyut vegyet es
  Ha van ra mod, probald mindig lemeriteni, es utana lassan, teljesen feltolteni, akkor tart a legtovabb.

  #105801 Hozzászólás

  mioki

  nem

  nem a 350d-be, abban a saját akkuja van, kifogástalanul mûködik (markolatom nincs, túl nagy lenne a gép a kezembe :D), a régi gépemben van 4 “elem”, néha azt is használom, illetve mások használják, ha szükségük van rá.

  #105800 Hozzászólás

  Ahmet

  mioki

  350D-be minek ceruzaelem? Inkább markolatba két akku, aztán hajrá. Eddig még képtelen voltam kihajtani belõlük a szusszt.

  #105799 Hozzászólás

  mioki

  ;)

  Már folyamatban az újak beszerzése. Mennyi ideig kellene bírnia a strapát a feltölthetõknek? Az egyik készletem kb. 2 év után teljesen használhatatlan, a második azért még bír jópár órát folyamatosan.

  #105798 Hozzászólás

  laci

  ekkor jott el az ideje

  hogy uj keszlet toltheto akkut vegyel ha mar csak addig birja mint az egyszer hasznalatos elemek.
  En akkor lepodtem meg, amikor evekkel ezelott az elso kompakt digitalis fenykepezogepemben (Kodak)a vadi uj panasonic elempar csak 7 azaz het kep erejeig birta. Nem volt mit tenni, es volt a trafikban kaphato legjobb elem jo dragan. Akkoriban a tolthetoek is meg csak 1600 mAh-sak voltak es nalam 120-150 kepig birtak paronkent. Kozben a nap lement, es nem is lehetett mashonnet 10 percen belul elemet szerezni.
  Szepen leultem es halk bazmegolasok kozben legalabb en jol megjegyeztem a latvanyt ha mar lefenykepezni nem tudtam.

  #105797 Hozzászólás

  mioki

  és az is számít

  hogy használt-e és ha igen milyen régen (hányszor feltöltve, hogyan). Én egészen meglepõdtem, amikor az “eldobhatós” elemmekkel tovább bírta a gép, mint az egy ideje már használt feltölthetõkkel.

  #105796 Hozzászólás

  Ahmet

  aha

  Meg attól is függ, hogy mibe akarod rakni. Pl.: néhány gép nem tolerálja az 1,7 V-ot. Valamint néhány gép soha nem jelez teljes töltöttséget ceruza akkuval, és ezért pár funkciót letilt. Mondjuk képek letöltése, szenzor tisztítás.

  #105795 Hozzászólás

  laci

  attol fugg, hogy milyen

  vagyis hany mAh-s. Minel tobb annal jobb. Az uj NmH toltheto akkumulatorok mar tapasztalatom szerint sokkal jobbak mint az egyszer hasznalatosak, duracell nyuszi, vagy titanium ide vagy oda….

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: Toltheto es hagyomanyos elemek.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.