Török Riviera (infok, programok, látnivalók)

Kezdőlap utazas.com Fórum Közel-Kelet/Közép-Ázsia Török Riviera (infok, programok, látnivalók)

 • Indította
  Témakör
 • #45708 Hozzászólás

  Krisztián

  Sziasztok!

  Szept. 30-án megyünk a családdal az említett helyre. Antalya-tól kb. 70 km-re Side-ben fogunk lakni. 12 napos a kiruccanás. Ha valaki járt már arrafelé, bármilyen hasznos tippet szívesen fogadnék pérdekes programok (történelmi helyszínek), sport, hajókirándulások, hegyi túrák stb. tekintetében.

  Autót bérelnénk és úgy csinálnánk csillagtúrákat, tehát viszonylag távolabbi érdekességek is szóba jöhetnek -akár 1 éjszakás ottalvással is-.

  -Istanbul állítólag kb 700 km. Utak milyenek? 1 nap alatt levezethetõ?

  Elõre is köszönöm a segítséget.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #436060 Hozzászólás

  Krisztián

  Köszönöm, igen

  még aktuális, minden infót és javaslatot szívesen fogadok. Köszönöm a segítséget. Üdv: K

  #436059 Hozzászólás

  krix

  ha még aktuális

  Most láttam csak az üzeneted, nem tudom még aktuális-e vagy azóta már felkészültél. Azért írok néhány ötletet mit érdemes megnézni (ezek általában kocsival vagy busszal is elérhetõk Sidébõl):
  Aspendos – fantasztikusan jó állapotban megmaradt római kori színház
  Antalya – érdemes egy napot rászánni, szép kis város
  Thermessos – Antalya felett a hegyekben egy római kori város maradványai úgy, ahogy egy földrengés elpusztította. A hegyre kb 2 óra gyaloglással lehet feljutni és gyönyörû a kilátás és fantasztikus élmény a színház, szarkofágok, épületek a maguk érintetlenségében.
  Alanya – szintén jó kis város, egy napot megér a vár és a hangulat miatt
  Érdemes még elmenni hajózni is Phaselisbe, vagy csak úgy egy napra ki a tengerre. Ha több idõtök van Antalyától délre is nagyon szép a tengerpart, több város is érdekes, pl. Kas városa egészen más hangulatú, inkább görögös. Aztán Keletre Kappadokiába is érdemes elmenni, de az már legalább 2 napos út kocsival.
  Jó nyaralást!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Török Riviera (infok, programok, látnivalók)
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.