törököknél vonattal

Kezdőlap utazas.com Fórum Közel-Kelet/Közép-Ázsia törököknél vonattal

 • Ennek a témakörnek tartalma 6 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  zaza 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #45719 Hozzászólás

  zaza

  hali

  azt szeretném megtudni, hogy milyenek a török vonatok, mennyibe kerül, és egyáltalán érdemes e Törökörszágon belül vonattal utazni!

  csákesz

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #436205 Hozzászólás

  zaza

  török

  hol találok buszmenetrendeket, árakat?

  #436204 Hozzászólás

  Laci

  torok vonat

  Par eve voltam kint vonattal, a nagyobb helyek elerhetoek, bar tenyleg lasu. Akkor keszitettem egy azota is befejezetlen utleirast, Vonattal a Balkanon a cime az tleiras rovatban van, sajnos azota sem fejeztem be, de van par info. A busy egyre dragul, tavalz nzaron mar ok is bevezettek, hogz kulfoldieknek dragabb a muzeum.

  #436203 Hozzászólás

  rizsa

  vonat

  mi az isztanbul – kayseri útvonalat végignyomtuk vonattal nyáron, a kocsik viszonylag koszosak voltak, sok török újságpapírt tett a feje alá, ami asszem mondd valamit, a wc iszonyatos igénytelen volt, csak a szokásos lyuk a padlón, sokan is voltak, mi négyen voltunk, 3 török még azért beült mellénk a maradék 2 helyre, éjszaka nem volt semmi gáz, én fenn aludtam a csomagtartón, az még el is ment valahogy, másnap délelõtt 11-12 körül, a legnagyobb forróságban valahol a félsivatag kellõs közepén a vonat egyszercsak megállt, az emberek leszálltak, mi meg csak néztünk mi van, eltelt egy óra, sokan elindultak valami városkaszerûségbe, jött egy lajtoskocsi is, sokan leszálltak kajálni, eltelt még egy óra, még vagy 1-2, és elindultunk, az ablakból kissé odébb gépfegyveres alakok álltak, a mai napig nem tudjuk, pontosan mi történt :)

  a buszok tényleg jobbak, de arról is tudnék mesélni… :)

  #436202 Hozzászólás

  szsz

  Busz

  A nagy távolságok miatt hasznosak az éjszaka közlekedõ buszok, este felülsz reggelre bárhol szinte ott vagy. Érdemes a jegyekre alkudozni, jelentõs kedvezményt kicsikarhatsz. Kérdezz meg több társaságot is, bár nagyjából ugyanazokkal az árakkal dolgoznak. Ja és ha megvetted a jegyet, de csak késõbb indulnak, akkor a csomagodat nyugodtan ott hagyhatod az irodában semmi baja nem lesz, vigyáznak rá. A stoppal kapcsolatban semmit nem tudok mondani, mi egyszer próbáltuk, akkor a sokadik kocsi felvett. Ebbõl nem tudok általánosítani.

  #436201 Hozzászólás

  bárány

  nem érdemes

  igaz nagyon olcsók, ráadásul diákkedvezmény is van, de tényleg gyenge a hálózat. Busszal mindenhova eljutsz, sokkal gyorsabb, vonattal rengeteg idöt veszítenél.

  #436200 Hozzászólás

  szsz

  szerintem nem

  Szegényes a vasúthálózat. A buszok nagyon jók, mindenhova eljutsz és olcsóbb, mint itthon.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: törököknél vonattal
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.