Törökország hátizsákkal

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Törökország hátizsákkal

 • Indította
  Témakör
 • #8735 Hozzászólás

  Csongsz
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!
  Tudtok valami hasznos infót hogyan juthatok el olcsón Kappadókiába?
  Ismeri valaki a Balkán Tickettet hogyan mûködik, hol lehet kapni?
  Köszönöm
  Sziasztok

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #120457 Hozzászólás

  Bindi

  Bukarestbõl Isztambulba

  Ezt a jó hírt.. Hány óra mire odaér a busz Isztambulba? Visszafelé is indul sürün? Én pár napot szeretnék tölteni Isztambulban, olcsó szállást jó lenne találni és visszafelé ugyanigy busszal jó lenne jönni. Október második felére tervezem. Esetleg nem jönne valaki?

  #120456 Hozzászólás

  annadr

  balkán ticket

  -tel kapcsolatban szeretném kérdezni, hopgy mi is ez pontosan? hol lehet kapni, mikre jó? hogyan?? Istambulba repülõvel megyünk, ott lesz szállás (“csere-gyakorlat”) és onnan szeretnénk körbejárni az országot (3 lány)… erre alkalmas? /rákerestem, de csak ezt a fórumot dobja ki/ köszi! Anna

  #120455 Hozzászólás

  hoppy lõrinc

  levelment.

  levél ment a gmail.es címemrõl.

  #120454 Hozzászólás

  nese

  ???

  bukarestbõl mennek buszok?bõvebb infó?mennyi kb???

  #120453 Hozzászólás

  saman

  buszok

  Az Északi Pályaudvar mellõl, napközben kb óránként.

  #120452 Hozzászólás

  Kbacsi

  Bukarestbõl Isztanbulba

  Kérdésem lenne. Bukarestben az Isztanbul felé menõ buszok milyen gyakran és honnan indulnak? Valaki tud aktuális árakat?

  #120451 Hozzászólás

  Kristóf

  stopp

  Töröko-ban mindenképpen stoppoljál! Sokkal könnyebb, mint itthon! Már többször voltam kint így. Gyorsan haladsz mind az európai, mind pedig az ázsiai részen, ezen kívül sokat spórolhatsz így. Kint a benzin még drágább, mint itthon, és a távolságok is nagyok. Isztambulig a stopp 36-72 óra a szerencsédtõl függõen. Én mindig Belgrád-Nis-Szófia-Plovdiv-Edirne-Isztambul útvonalon haladtam. A határokon, kamionparkolókban is érdemes kéredzkedni útközben.

  #120450 Hozzászólás

  Szandokan

  a legolcsobb

  Budapest-Kappadokia stoppal 5-7nap, szerencsetol fuggoen.
  Tavaj igy voltam 2x is.

  #120449 Hozzászólás

  Zsolt

  Balkán ticket

  Kimész Aradra minibusszal(kb 4 rugó,népstadiontól vagy népligetbõl) ott meveheted,26 év alatt 49,felette 90 euro. Egy hónapig jó,egész Törökországra is,max csak helyjegy kell. Üdv

  #120448 Hozzászólás

  cseh lajos
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  olcsongsz

  Pár éve az volt az egyik legolcsóbb megoldás, hogy kivonatoztam Bukarestbe, onnét kb 20 dollárért jegyet vettem egy isztanbuli bevásárló buszra. Itt a helyi közlekedési lehetõségek közül a buszt ajánlom, de minden gond nélkül lehet próbálkozni az autóstoppal is. Az tök ingyen van. A buszozás azonban nem nagyon olcsó, de hogy pontosan mennyi, arra már nem emlékszem.

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: Törökország hátizsákkal
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.