törökország mikrobusszal

Kezdőlap utazas.com Fórum Közel-Kelet/Közép-Ázsia törökország mikrobusszal

 • Indította
  Témakör
 • #45657 Hozzászólás

  karo

  9 fõs mikrobuszbérlet érdekelne
  minél olcsóbb annál inkább
  ja és mit ajámnlotok mit nézzünk meg????

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #434880 Hozzászólás

  KuruczB

  nekem van

  Ford Transit. Mit szolsz hozza? Igazabol 8+1 fos, mert alt. en vezetem.Igy is lehet rola szo.

  #434879 Hozzászólás

  Jávor Benedek

  Töröko.

  Hello, néhány tipp (megnézendõ) Törökországban:

  Isztambultól nem messze: Herceg-szigetek, a
  Márvány-tengerben, Isztambultól hajóval kb.
  1,5 óra és párszáz forint (5-600 oda-vissza), különösen ajánlható Büyük Ada szigete, nincs autóközlekedés, csak konflisok, faépítésû házak, kávézók, ez az isztambuliak egyik kedvelt kirándulóhelye, Trockij élt itt egy ideig számüzetésben. Kicsit messzebb Isztambultól: Edirne és különösen Bursa, errõl utikönyvben minden benne van, de érdemes az Ulu dzsámi mellett bemenni a turistairodába, fiatal lányok vannak, és adnak jó tippeket. Itt csak egy: van egy étteremutca, ahol csak kávézók és éttermek vannak utcahosszat, zenészek, miegyéb, elég jó hangulatú hely, egy ayran vagy limonata mellett (esteleg sör: Efes) elüldögélhetsz egy kávézóban egész este (étteremben nem).
  Efezosz, Pamukale minden utikönyvben benne van, ha messzebb mész, be Anatóliába: Konya,
  Kappadokia (Itt találhatsz némi keresgéléssel elhagyatott VII-IX. századi barlanglakásokat, ezekbe be lehet költözni egy-két napra, csak mászni kell, mert magasan vannak, viszont összkomfortos, sziklába vájt polcok, stb. Vigyázz, mert a múzeummá alakított, védett vagy magántulajdonú barlangokkal nagyon nagyot lehet bukni!!), Sultanhani: karavánszeráj, kellemes kemping (kb. 500 km-es körzetben az egyetlen). Erzurum, elég durva hely, de szép dzsámik és egyéb építmények, itt különösen, de máshol is érdemes megismerkedni helybeliekkel, pár szót elég sokan beszélnek angolul vagy németül, és minél keletebbre mész annál segítõkészebbek, barátságosabbak (annál nagyobb csodabogárnak számítasz). Erzurumban már megnéznek az utcán. Kackar Dagi: hegymászáshoz ideális.
  Fekete-tenger partvidéke egy egész különös hangulatú hely, nagyon más mint Töröko. egyéb részei, érdemes emgnézni, Rize környékén teaültetvények. Ha érdekel még valami, írjál.

  #434878 Hozzászólás

  bb

  busz

  Pesti Est-ben , MaNcs-ban mindíg hírdetnek ilyet.

  #434877 Hozzászólás

  hernadi

  nehez lesz olcson

  szerintem ekkora autot csak valami nagyobb kolcsonzo fog adni (Hertz, Avis, stb.) es nem lesz olcso. ird meg ha talalsz mas megoldast, vagy ha latsz negykerek meghajtast, kivancsi vagyok mennyi ott. koszi. hernadi

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: törökország mikrobusszal
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.