törökül

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #5386 Hozzászólás

  Füst Péter
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  TÖRÖKÜL az anyanyelvit megközelítõ szinten beszélõ, 27 éves diplomás vagyok. A “száraz” nyelvismereten túl, rendelkezem azokkal a tulajdonságokkal is, melyeknek köszönhetõen a legtöbb török ember sajátjaként fogad el és törökként beszél velem. (Erre talán a legjobb bizonyíték az, hogy azon kevés külföldi közé tartozom, akik török lányt vehettek feleségül.)
  Eddigi idegenforgalmi tapasztalataimat magyarországi néptánccsoportok török fesztiválokra való beszervezésében, majd utazásaik során velük tartva azok kísérõjeként, tolmácsaként és problémamegoldó „mindeneseként” közremûködve szereztem. Az utóbbiba olyan dolgok is beletartoztak, mint például egy fertõzéses esetben szükségessé vált kórházi tolmácsolás, vagy éppen a hirtelen meghibásodott autóbusz-légrugó helyére egy újnak a beszerzése, de ide sorolhatnám a bolgár-török határ bürokratikus útvesztõjében való sikeres „navigálást” is. Török tudásomat kiegészíti a délszláv tranzitterület nyelvének ismerete, ami konkrétan a szerbet jelenti, de a hasonlóságoknak köszönhetõen a bolgárral is jól boldogulok. Elsõsorban a telepített idegenvezetõi munka érdekelne, de szívesen hasznosítanám az általam leírtakat bármilyen más (!) munkakörben is, gondolva itt azokra a szervezési munkákra, melyeknek már hónapokkal a szezon kezdete elõtt meg kell kezdõdniük ahhoz, hogy tavasszal az elsõ csoportok problémamentesen elindulhassanak és megérkezhessenek. A hirdetésem nagy valószínûséggel sokáig aktuális marad, ezért majd csak hónapok múlva rám találó állásajánlatok is érdekelnek, illetve örömmel fogadok most jövõ, késõbbi tervekkel kapcsolatos válaszleveleket is. E-mail: fistika@hotmail.com

Hozzászólás: törökül
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.