Torontoban szoba kiado; olcso es rovid tavra

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Torontoban szoba kiado; olcso es rovid tavra

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #20400 Hozzászólás

  Torontoi

  Maganhazban, teljesen felujitott, gyonyoru kilatas parkra, uj konyha es furdoszobak, csendes kornyek. Parkolohely van a hazzal szemben, nehany butordarabot is meg lehet beszelni.

  Negyszobas haz, 2 furdoszobaval, es valamikor nyaron (2004) el lesz adva a haz, de addig csak 1 szemely lakik benne. Buszmegallo 2 percre a haztol, es masik megallo 15 percre a haztol. A metroig 30 perc busszal; belvarosig 1 ora.

  Szobankent vagy egesz emelet kiado nyarig utolerhetetlen aron! Szoba 1 szemelynek $300/honap, es ebben benne van minden koltseg (villany, futes). Hutoszekreny, mosogep es villanytuzhely van, alig 2 evesek. Ha tobb mint egy szemely van, az ar emelkedit. A szobak nem pinceben vannak. A pincereszen is van egy ujonnant kialakitott szoba, $250-ert/honap.

  Erdeklodok irjanak a AL_postoffice@yahoo.com -ra.

Hozzászólás: Torontoban szoba kiado; olcso es rovid tavra
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.