Torzsutas pontok elozetesben: Hogyan?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Torzsutas pontok elozetesben: Hogyan?

 • Indította
  Témakör
 • #3981 Hozzászólás

  Tamas

  Continentalon van 60000 pontom, de kene 800000 egy jegyhez julius elejen valo indulassal. Addig Northwesttel repulok 30000 pontot – ami a Continental szamlara 1:1-ben atirhato – de nyilvan a Nortwestet kovetoen nem marad eleg idom az atirasra es az uj jegy vasarlasra a pontok alapjan.

  Kerdes: hogyan tudom elore (most) a Northwest pontokat atvinni a Continentalra – a Northwest jegy a kezemben van, de meg nem kezdtem el hasznalni.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #88440 Hozzászólás

  dentro

  talált

  a legjobb helyen jársz, ezen a fórumon sokan közölünk a Continental közönségszolgálatánál dolgozunk. én pl. sokszor még itthon is elfelejtem leszedni a Customer Service – névtáblácskát magamról. elõtte általában mindannyian a Northwestnél voltunk, így ahhoz is értünk.
  :)

  szóval: miért nem hívod fel õket vagy mész el oda és kérdezed meg tõlük?? az átiratáshoz úgyis valahova telefonálnod/ menned kell. miért jobb az itt kapható másod-harmad kézbõl származó információ, mint a tuti? ahhhhhhhhh.-

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Torzsutas pontok elozetesben: Hogyan?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.