Travel bug, jetleg

Kezdőlap utazas.com Fórum Egészség és utazás Travel bug, jetleg

 • Indította
  Témakör
 • #26142 Hozzászólás

  Kriszti

  Tippek, hogy hogyan éljük túl a legjobban az egy napos repülõutat…… Ti mit gondoltok? A végén elmondom a saját tapasztalatom, amit nekem is ajánlottak mások!

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #306172 Hozzászólás

  shadwell

  jetlegpara

  Részegen érkezem!Ha este van piával könnyû elaludni,ha
  reggel van,estig sör!Néha ezt másnap is megismétlem!
  Valószinüleg jetleg nélkül is így tennék mert 1 idegen, egzotikus országba érkezéskor nálam az elsõ pár nap a bulizásé!A keményvonalas muszlim országok kivételt képeznek,mert vagy nincs sör vagy roppant drága.

  #306171 Hozzászólás

  Jano

  jlegged

  Nyugatrol Keletre: Legtobb gep kora este indul ( US to EU) igy alszom amennyit tudok. Bor ok de kave, Pepsi nem. EU-ban nem fekszem le csak este mint az ottaniak. Ez konnyu.

  Keletrol Nyugatra: Legtobb gep reggel indul, nem alszom csak keveset, kave, Pepsi ok, bor nem. Gepek delutan erkeznek nem fekszem le csak estig. Ez nehez.

  Mindenhol probalok az ottani idohoz allitva ebredni es aludni.

  #306170 Hozzászólás

  erica

  eredeti tema?

  az eredeti tema erdekelt volna, de Garda to nem igazan egeszseg utazas kategoria.
  En most eltem meg eloszor a jetleg miatti atallas nehezseget es nekem tenyleg nem ment konnyen. Oda vissza 4-4 nap volt amig visszaallt minden. Szoval kivancsi lennek mas hogyan csinalja, hogyan eli meg.

  #306169 Hozzászólás

  Kriszti11
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Utazónak

  Szia, most olvastam csak amit írtál, nagyon sajnálom, hogy így sült el a dolog.de azért ugye a kirándulások kárpótoltak?? Nagyon szép Sirmione, egyszer már én is jártam ott, sõt most jut eszembe, már kétszer. Egy kirándulós út, egy kempinges megszállás…. Merre kirándulgattál?

  #306168 Hozzászólás

  Qtyusom

  Érdeklõdöm

  Sajnálom, ami veled történt, de kérdésem hogyan, mi történt?

  #306167 Hozzászólás

  utazó

  Kriszti

  Megérkeztem. Sirmione-ban egyszer kiraboltak, így az emlékek miatt csak látogaatóba megyek oda. Ismerem a környéket mint a tenyeremet, ezért inkább nagyobb kirándulásokat tettem, -amerre még nem jártam. (ha egyáltalán olvasod…)

  #306166 Hozzászólás

  Kriszti

  Sajnos nem

  A Garda tó nagyon szép, szívesen utaznék, de most 4 heti Ausztrália után az éves szabim fenekére vágtam, úgyhogy most várom a 2005-öt! Merre mennél? Sirmione, ami a “csepp” alsó csücske, gyönyörû!!!! De az egész környék csodálatos!

  #306165 Hozzászólás

  utazó

  Kriszti

  Bár nem szívesen repülök, de kíváncsi volnék rá…Apropó: most szombaton 15.-én utazom a Garda tóhoz Olaszországba 9 napra, nem tartanál velem? Visszamondta a lány aki jött volna velem. Hátha össze lehet hozni. Ha gondolod írj: utazo@vipmail.hu címre és mondom a részleteket.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Travel bug, jetleg
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.