Tropusi esoerdo Kambodzsaban es Laoszban

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Tropusi esoerdo Kambodzsaban es Laoszban

 • Indította
  Témakör
 • #42230 Hozzászólás

  Venze

  Van? Hol? Milyen?

  Aknak mennyire teneyzoek?

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #397563 Hozzászólás

  dd

  infók

  Helló!
  Ha már kint is van valaki, vagy most jött épp haza, mi a helyzet esõ ügyben? Mennyire kapta el a monszun Kambodzsát? Kicsit nyugtassatok meg, hogy nincs Bangladesh, mi hétfõn megyünk Kambo-Laosz túrára. köszi

  #397562 Hozzászólás

  andris7
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Utazotarsasag kerestetik!

  Hali!

  A hugom Kambodzsaban van es valamiert nem tudott erre a forumra feljelentkezni, hat megkert, hogy hagyjak itt egy uzenet a neveben.

  Phnom Penben van latogatoban, de unja. Augusztus 23-ig van ott es szeretne csavarogni akar Kambodzsaban, akar a kornyeken barmelyik orszagban, de nem egyedul. Vannak ott valakik, akikhez egy 21 eves lany csatlakozhat? (Jo fej, tobbet nem mondok rola, a batyja vagyok…)

  Valaszt ide keri, de mint a villam!: ajsa@estmail.hu

  Ezt a cimet nezi onnan.

  De nekem is irhattok ide: mayerandras@vipmail.hu, aztan majd kapcsolom.

  Andr!s

  #397561 Hozzászólás

  WL

  ???

  A Kambodzsával határos laoszi Attepeu tartomány hegyvidéki része TELE volt bombákkal amit az amcsik szórtak (OK, nem “telepítették”)rá. Van fotóm olyan törzsi falvakról ahol bombahéjakra (?=bombshell) építettek házakat facölöp helyett, vagy kerítésnek használták õket… A helybeliek szerint minden évben többen is robannak fel mikor új földet akarnak megnyitni.
  Meglepne, ha a kambodzsai Ratanakiri és Mondulkiri tartományokban ez másképp lenne. Mindkettõ a HCM Ösvény része volt, bár a Khmer Rouge legalább viszonylag kíméletesen bánt velük – a LP talán arra utalt, hogy taposóaknákat nem telepítettek ott.
  Orvvadászat ügyben egyetértek – ezért javaslom mindig akár Thaiföldet is Indokína helyett.

  #397560 Hozzászólás

  bb

  Kambodzsa

  A Kambodzsa-Laosz hatar menten allitolag soha nem telepitettek aknat, de ez csak az LP infoja. Ott vannak erdok, illetve Mondulkiri jo hely meg, de odajutni, stb. meglehetosen draga es sok ido. Orvadaszat elkepeszto meretu, nagyvad minimalis.
  Mi a terv?

  #397559 Hozzászólás

  WL

  Pontosabban

  Mindkét országban csak pár éve kezdték létrehozni a természetvédelmi területeket, és még nem igazán alakultak ki azon túl, hogy kijelölték õket.
  Vagyis ha jó nemzeti parkokat akarsz látni akkor Thaiföldön, Malajziában vagy Indonéziában jobban jársz.
  “Tutti aknamentes” erdõ szerintem Kambodzsában nem létezik, Laoszban pedig a déli rész kerülendõ, ami a Ho Chi Minh Ösvény részét képezte.
  Majdnem ugyanez a kérdés kicsit több hozzászólással:
  http://thorntree.lonelyplanet.com/messagepost.cfm?postaction=reply&catid=24&threadid=426893&messid=3548834&STARTPAGE=1&parentid=0&from=1

  #397558 Hozzászólás

  Venze

  Esoerdo

  Koszonettel WL.
  Pontosabb tudnal lenni?
  Aknasak vagy tutti aknamentesek?
  Gondolom valamilyen NP kereteben.
  Melyek azok?

  #397557 Hozzászólás

  WL

  Re

  Van. Sokfelé. Szép.
  A vietnámi határ felé meglehetõsen.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Tropusi esoerdo Kambodzsaban es Laoszban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.