Tulipánföldeken átbicizni (Leiden-Haarlem) NL

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Tulipánföldeken átbicizni (Leiden-Haarlem) NL

 • Indította
  Témakör
 • #13380 Hozzászólás

  ostia

  Olvastam vmi olyat, hogy a Haarlem-i vasútállomáson bérelek egy biciklit, áttekerek Leidenbe (kb 30 km) tulipán és egyéb virágföldeken keresztül, és ott, a Leiden-i vasútállomáson hagyom a bicit. Igaz ez? Tud vki errõl vmit?

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #148566 Hozzászólás

  ostia

  tulipánok csak áprilisban-májusban

  A vonatból néztem a virágföldeket, de júniusban nem sok virág van. Április-májusban kell menni. Gyönyörû lehet, a szimpla zöld ágyások alapján is! Visszamegyek! Képeket csak vonatból csináltam. Biciklizni pedig Deventerben biciztem. Haarlemben szerintem felesleges a bicibérlés, mert amit látni érdemes, közel van; inkább Leidenben érdemes bérelni – a város is nagyobb, és feeling miatt is, mivel egyetemi város és még több a bicis, mint máshol.

  #148565 Hozzászólás

  párdi

  Óóó

  S akkor vonatból néztem a tulipánokat? Képek? Biciklizést akkor teljesen kihagytad?

  #148564 Hozzászólás

  ostia

  nem lehet

  most jöttem meg Hollandiából. A vvv nem válaszolt az e-maielemre. Haarlemben csak úgy lehet bicit bérelni, hogy visszaviszed Haarlembe, tehát nem lehetséges a leideni leadás. Ezért inkább vonatoztam…

  #148563 Hozzászólás

  ostia

  már megtörént :))

  megírtam a vvv-nek, remélem válaszolni is fognak… :)

  #148562 Hozzászólás

  párdi

  Mail

  S mi lenne, ha írnál nekik, és megkérdeznéd, van-e ilyen lehetõség a városban? Egy mailt megér.

  #148561 Hozzászólás

  ostia

  köszi

  köszi, de igazából az volt a kérdés, hogy egy másik városban kölcsönzött bicit Leidenben lehet-e hagyni. 60 km-t azért nem szeretnék letekerni.

  #148560 Hozzászólás

  párdi
7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Tulipánföldeken átbicizni (Leiden-Haarlem) NL
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.