Tunézia- Hotel Hammamet Garden Resort tapasztalatok:)

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Tunézia- Hotel Hammamet Garden Resort tapasztalatok:)

 • Indította
  Témakör
 • #2676 Hozzászólás

  Sunny

  Sziasztok!

  Július elején nyaraltunk ebben a csodálatos szállodában. Elõtte hiába nézelõdtem neten, nagyon kevés infót/élménybeszámolót találtam róla. A topik létrehozásával segíthetünk azoknak, akik a jövõben Hammametbe, és azon belül is ebbe a hotelbe készülnek. Mi maximálisan meg voltunk elégedve a szállodával, de lehetnek ellenvélemények:)

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #73536 Hozzászólás

  koronaklub
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Tunézia-Hammamet Garden Resort hotel

  Érdekes amiket írtok a hotelról, mi szeptember 16-26-ig viszünk egy 30 fõs csoportot, kicsit izgulok, hogy minden rendben legyen, tehát tisztaság, higénia, udvarias kiszolgálás.
  Ha valaki még tudna egy két infót nyújtani ezzel kapcsolatban, nagyon megköszönném! Várom a jelkezt a vegh@chello.hu email címemre ha lehet. Végh Magdolna

  #73535 Hozzászólás

  Sunny

  Érdekes…

  Érdekes, amit írsz. Mi csótányokkal nem találkoztunk, és szerencsére az értékeinket sem tulajdonították el. Ha neked ilyen élményeid voltak, akkor az tényleg elronthatja a nyaralást.

  Azt nem értem, hogy mire célzol a scooter kinézettel:) Persze, hogy bohócok az animátorok, de sokkal tartalmasabbá teszik a nyaralást, persze csak akkor, ha te szeretnéd. Ha ugyanis te arra vágysz, hogy csak feküdj a parton , akkor nem piszkálnak. Megkérdezik, hogy van-e kedved játszani, ha nincs , továbbállnak.

  Én csak pozitív véleménnyel tudok szolgálni.

  #73534 Hozzászólás

  Egy szakértõ
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hm…

  Én 2 hete jöttem haza ebbõl a “csodálatos hotelbõl”,hát nem tudom nekem nem jött be annyira…egy 4 csillagos hotel megengedheti magának,h csotányok mászkáljanak a szobában és h érttékeket tulajdonítsanak el?!érdekes…mondjuk a szálloda tényleg nagyon szép belüllrõl és óriási méretû,gyönyörû a 2 medencéje is!Az animátorokról meg csak annyit h bohócok,és Scooter kinézetük van.Szóval sztem jól gondoljátok meg h ide mentek -e….ennyi pénzért már 2 hétre a Samirával jobban jártok…

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Tunézia- Hotel Hammamet Garden Resort tapasztalatok:)
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.