Tunézia, Sousse augusztusban

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Tunézia, Sousse augusztusban

 • Indította
  Témakör
 • #37577 Hozzászólás

  agu
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Utazik valaki augusztusban Tunéziába, Sousse-ba az El Hana Beach hotelbe szívesen vele(velük) tartanák. Elõfoglalási akció max. ápr. 30-ig.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #360021 Hozzászólás

  Ildikó jjuliette@f

  Kedves Ildikó!
  2003-ban volt alkalmam a Hotel Marhabában üdülni, tavaly pedig a Riad Palms-ban töltöttem el egy hetet. Biztosan nagyon jól fogod magad érezni akár találsz utitársat akár nem. Tunézia csodálatos , én bármikor bevállalnék még utat, nem lehet betelni vele.Ha van módod és bevállalós vagy, a Sahara túrát illetve a tevegelést ki ne hagyd!! De úgy ahogy van minden oké! Szivesen mondanám , hogy veled tartok, de még nem tudom az idei év programját. Megsúgom: én ezeket az utakat jutalom üdülésként, meglepetés gyanánt kaptam. Azt, hogy ebben az évben is lesz-e ilyen szerencsém még nem tudom. De bárhogy is alakul, szivesen hallanék arról, hogy sikerült-e utitársat találni és bõvebb élménybeszámolót is szivesen meghallgatnék. Üdvözlettel:
  egy Tunézia rajongó

  #360020 Hozzászólás

  Ildikó3
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Tunézia

  Én is tervezem az utat Tunéziába, de jun. v. jul. eleji idõpont, szintén Sousse a Hotel Marhaba. Repülõvel, debreceni indulással 8 nap fp. ellátással.
  Ha érdekelne válaszolj.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Tunézia, Sousse augusztusban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.