Tunéziába októberben

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Tunéziába októberben

 • Indította
  Témakör
 • #35566 Hozzászólás

  András80
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szeretnék eljutni tunéziába az õszi szünetemben. Hátizsákos utazást tervezek minnél kisebb költségekkel. körülbelül október közepén indulnék 1 vagy 2 hétre. Ha valakinek van kedve csatlakozni hozzám az írjon.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #352786 Hozzászólás

  Laci

  Zolinak ment egy mail

  Nekem szuper lenne ez az okt. közepe . Viszont az õszi szünet nálam kilõve , mert más elfoglaltságom van . Dobtam egy mail-t. Légyszi reagálj rá ha még aktuális .

  #352785 Hozzászólás

  1 hétre veled mennék

  Szia András!
  Október közepén én is terveztem egy utat Tunéziába csak akivel mentem volna az lemondta. Én nem szeretnék lemondani róla idõm és pénzem meglenne rá….. A feltételek is tetszenek… Kérlek írj a pingu2@freemail.hu mail címre a gyorsabb egyeztetés érdekében.

  Üdv
  Zoli

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Tunéziába októberben
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.