Tunézia,Djerba

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Tunézia,Djerba

 • Indította
  Témakör
 • #2766 Hozzászólás

  Favágó

  Ha valaki járt Djerbán, a Garden Park Hotelban , kérem meséljen valamit róla. Köszi!

15 hozzászólás megtekintése - 1-15 / 15
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #74555 Hozzászólás

  Favágó

  Bettina

  Üdv! Természetesen nem a gyerekekrõl volt szó. Képek mennek.

  #74554 Hozzászólás

  Bettina

  Favágó

  A magyar lánynak nagyon örülök:) De megdöbbentem, mi az, hogy természetbeniekkel? A gyerekektõl várják?! És mi az hogy kapósak? Bocs, ha hülyének látszom, de most köpni, nyelni nem tudok. Kép érdekel! Az orsolya.g@freemail.hu-ra, ha lehet! Elõre is köszi

  #74553 Hozzászólás

  Favágó

  Bettina

  Szia! Ha tényleg pici a lányod,akkor van egy jó hirem. Egy szombathelyi egyetemista leányzó,Zsófi, foglalkozik a gyerekekkel.Van külön játszótér a részükre.Ha érdekel tudok képeket küldeni. A többi animátor vagy arab, vagy fekete. Ha negyobb a pici lányod, akkor ne bizd rájuk.Udvariasak,kedvesek és szerény fizetésüket természetbeniekkel pótolják.Ja és a látszat szerint kapósak is. Üdv!

  #74552 Hozzászólás

  Bettina

  Favágó

  Nem tudod, a Garden Parkban vannak magyar animátorok? Vagy milyenek az arabok? Esetleg van-e közöttük különösen szimpatikus/megbízható. Mert a pici lányomat nem szívesen bíznám bárkire, bár õ könnyen barátkozik.

  #74551 Hozzászólás

  Tia

  Pihenés

  Éppen ezért érdekelne, mert itt nem kell hajnalban kelni, menni, nézni, csak aktívan pihenni. Úgymond semmittenni. Idén ez lenne az 5. nyaralásom, látnivalókból elég volt. Mi is voltunk már Djerbán, igaz fõszezonban, akkor is hûvös volt este, nem tudom, milyen lehet a szeptember október. Az animációs programok azért érdekelnek, mert a kapun kívûl semmi, és ha még animációs program sincs, az már a dögunalmat súrolja.

  A Kartagorol annyit tudnék elmondani, hogy felhívták a figyelmünket, bármi bajunk van, bármi történik, meg tudják mutatni, honnan megy Tunisba a busz, aztán majd a nagykövetség segít….

  #74550 Hozzászólás

  Favágó

  Tia

  Szia! 10.-én jöttem vissza Djarbáról. A Gardenban tényleg egész nap ment a müsor.A kapun kimenve egy nagy O.A tenger és a környék koszos. Meg a vidék kihalt,kopár. A szállodában nagy volt a nyüzsgés. Sok cseh. Éjjel randalirozás.+ a kedves Kartago Tours egy napunkat elcsórta. Este 6 helyett
  reggel 3-kor indulás. Közölték hõbörgésnek helye nincs.Összességében Djerba egyszer és többször nem.
  Üdv!

  #74549 Hozzászólás

  Ditke

  TIA, figyelj

  Fentebb pontosan leírtam

  #74548 Hozzászólás

  Tia

  Animációs programok

  Tudja valaki, mikor kezdõdnek/végzõdnek a djerbai szállodákban az animációs programok? Elõ-utószezonra gondolok, mert animációs progik nélkül Djerba elég unalmas lenne. Illetve az is érdekelne, õsszel meddig van jó idõ?

  #74547 Hozzászólás

  Ditke

  Érdekel!!

  Fotó érdekelne!!!! ditke11@yahoo.com
  Azért szeretnék odamenni mert Sousse-ban voltam 2-szer ami nagyon klassz, Djerbán 1-szer, de talá 4. alkalommal már vmi újabb helyet kellene meglátogatni… De ha lebeszélsz nem tom mi lesz… Esetleg hammamet, Nabeul, vmi infód van róluk? (Hammemetet megnéztük 1 délután /addig nagyon tetszett/) de nem tudom hogy 1 esetleg 2 hétre is úgy tetszene-e… Segítséget kérek!!!!!!!!!!! Köszönöm
  Egyébként szerintem a városi élet Soussban a jobb Djerbához képest is :((( De 1-szer mindenképpen megéri!!

  #74546 Hozzászólás

  Favágó

  Ditke

  Szia Ditke!Mahdiában a Top Kapi Hotelban voltam. Nivó:szoc-real kollégium. A kaja szintén,pedig nem vagyok finnyás.
  A Medinában egy nap volt piac, azon kivül nem sok látni való. Szerintem Sousse messze jobb. Van egy rakás digit.fotóm,ha érdekel küldök b elöle.Ja én ezen az uton voltam a szaharai köruton is. Üdv.Favágó

  #74545 Hozzászólás

  Ditke

  Favágó

  Akkor én is kérdezhetek???? szeptember körül szeretnénk Mahdia-ba menni, én arról kérnék némi infót, még a szállodát sem néztem ki mag semmi, csak a város van meg!!!
  Elõre is köszönöm szépen!! Ditke

  #74544 Hozzászólás

  Favágó

  Ditke

  Köszi Ditke a “jó” információt.Igy nagy reményeket füzök hozzá. Mahdiában, meg Soussé-ban már voltam, kiváncsi vagyok Djerbára. Kösz és Üdv:Favágó

  #74543 Hozzászólás

  Ditke

  Királyság

  Sziasztok!
  Mi tavaly október elején voltunk ott!!!
  Mit is mondhatnék??? FANTASZTIKUS VOLT!!
  Hatalmas szállodaobjektum, 6-8 animátor (akik reggel 10-tõl hajnalig a szolgálatotokra állnak:), zene, napsütés, pélmafák, habzó tenger.. minden ami 1 tökéletes nyaraláshoz kell. Sajnos a központ kicsit távolabb van (taxival 1-2 Dínár; 4-5 perc) Tökéletesen lehet ott pihenni!!
  Szerintem :)

  #74542 Hozzászólás

  Favágó

  Gabi

  Május 05.-én megyünk.AII. ellátással. Majd csinálok egy csomó
  fotót. Sajnos én sem tudok még semmit a hotelról,de ez az állapot rövidesen m egszünik… Üdv.

  #74541 Hozzászólás

  Gabi1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Djerba

  Helló,
  Mikor mész? Ha van valami infód lszi írd meg.
  Mi szeptember 27-én megyünk.
  Elõre is köszi.

15 hozzászólás megtekintése - 1-15 / 15
Hozzászólás: Tunézia,Djerba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.