Tunéziai barangolás 2008. szeptember vége-október eleje

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Tunéziai barangolás 2008. szeptember vége-október eleje

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #34339 Hozzászólás

  Bernie
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!
  Tunéziai BARANGOLÁShoz keresünk utitársa(ka)t. NEM TENGERPARTI PIHENÉSHEZ! Bejárjuk egész Tunéziát, Északtól Délig. 2 hétre megyünk, indulás szeptember végén. 3an vagyunk, 1 nõ, 2 férfi, 30 körüliek. A legvalószínûbb, hogy valamelyik utazási irodánál befizetünk egy 2 hetes útra, egy Sousse-i hotelbe, de a szállodában csak minimális idõt tartózkodunk majd. Fogjuk a hátizsákunkat, és mindent megnézünk Tunéziában, ami 2 hétbe belefér.
  Olvassatok bele a tavalyi utunk leírásába, hogy képet kapjatok, mire számítsatok, ha csatlakozni szeretnétek: http://sziria-jordania-2007.freeweb.hu/ Ugyanezt olvashatjátok 4 részben, kevesebb képpel a http://tengerpartok.hu/ -n is. Ez egy másik korábbi utunk leírása, szintén csak a miheztartás végett: http://www.freeweb.hu/kertiati/Egyiptom-2005/CD2/Docs/utleiras5.html
  Csak olyanok jelentkezzenek, akik hajlandók velünk végigkirándulni az országot!
  Jelentkezõket és érdeklõdõket itt vagy az atnyuszkoja@hotmail.com-on várunk.

Hozzászólás: Tunéziai barangolás 2008. szeptember vége-október eleje
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.