Túra bakancs

 • Indította
  Témakör
 • #43532 Hozzászólás

  lazsadi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Keresek nem – vagy alíg használt minõségi túra bakancsot, amit a déli Kárpátokban, sziklás területen használnék…és nem megy tönkre, nem ázik be…korrekt áron és Budapesten.
  Írj:lazsadi@gmail.com

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #417585 Hozzászólás

  Olang túra bakancs

  Most már majd egy éve megvan az Olang Cortina bakancsom a nejemnek pedig az Olang Gottardo modell. Van bennük már bõ 200 kilóméter és csak azt tudom mondani, hogy szuperek. Használtuk földön, sárban, erdõben, mezõn, hóban, múrván és nagyon meg kell eröltetnie magát az embernek, hogy megcsússzon. Totál esõben 10 kilóméter után ázott be nagyjából de aztán sem volt zavaró a kipárolgató renszer miatt. Az egyetlen negatívum az elõnyeibõl ered, hogy betonon jobban kopik a talpa. Azért írtam le mindezt, hogy ha valaki ide téved bakancsot keresve akkor találjon valami hasznos információt. Márciusban nekem is jól jött volna. Szerencsére nem nyúltunk mellé.

  #417584 Hozzászólás

  Dobri
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Eladó bakancs!

  Eladó:
  Asolo Sasslong Gore-Tex bakancs.45-ös méretben,tundra színben.Soha nem használt,eredeti csomagolásban.Kérésre küldök róla képet.Ára 120 euró(300-al számolok) és én állom a csomagküldést franciából.

  #417583 Hozzászólás

  qwas

  Méret és ár

  Nekem 45-os a lábam a feleségemé 39-es. Az Olangal azért szemezek mert kettõ Cortina-t megkapnék a nomadsportban 30k-ért (most akciós). Ennyit mindenképpen szánnék rá.

  #417582 Hozzászólás

  Tuna

  méret és ár?

  Szia,
  Hányas méretû bakancsra van szükséged, illetve mennyit szánnál rá?
  Üdv, Tuna

  #417581 Hozzászólás

  Deni

  baki

  A meidl gyár Kámban a megoldás.

  #417580 Hozzászólás

  qwas

  Mókusferi. Mi a komoly tura?

  Mit jelent a komolyabb tura? Tobbnapos? Sziklakon? Nalam a hobbi tura az olyan 25 max. 30 kilometer szigoruan jo idoben (persze ha menetkozben elkap az eso akkor sem ijedek meg) es csak egynapos es csak normal terepen. Erdo, mezo es ha ugy jon akkor kicsi aszfalt.

  #417579 Hozzászólás

  Mókusferi

  Olang

  Az Olang elég gagyi. Utcára, kisebb kirándulásra elmegy, de komolyabb túrákra szerintem alkalmatlan.

  A Mund zoknik nekem beváltak.

  #417578 Hozzászólás

  qwas

  Bakancs

  Akkor a kerdes meg mindig nyitott. A nomadsport boltban most az Olang tobb termeke is le van arazva, ezert kacsingatok felejuk.

  Zoknival kapcsolatban mi a velemeny a Mund markaval. A tengerszemben lehet kapni es nem is tul borsos az ara (2000-).

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Túra bakancs
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.