Túrafelszerelés avagy ki mivel utazik

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Túrafelszerelés avagy ki mivel utazik

 • Indította
  Témakör
 • #3892 Hozzászólás

  berger

  Kiváncsi vagyok ki milyen típusú és márkájú felszereléssel utazik. A magam részérõl egy régi orosz csõvázas hátizsákom van, hálózsákom is egy ántik darab Nóném márkájú.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #87017 Hozzászólás

  fizetett provokator
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hasonló:

  uraságtól levetett kézzel varrogatott trek zsák (valami 85/95 literes, de ez sem sok), tescogazdaságos hannah hálózsák (mert fázós vagyok), apám 1965-ös “primusz” benzinfõzõje (mert bárhol könnyû hozzá üzemanyagot szerezni ahol autó jár) stb. és igenis rongylabdával is lehet focizni. Sõt, bizonyos helyeken jobb is, ha az ember nem hivalkodik, van egy ismerõsöm, bicsakkal lefeszítette a feliratot a márkás fotógépérõl, az objektívre biciklibelsõt húzott, aztán az egész gépet kétszer körültekerte piros színû szigetelõ szalaggal, nem is akarták tõle soha ellopni. :-)

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Túrafelszerelés avagy ki mivel utazik
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.