Túrázáshoz társakat keresek

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Túrázáshoz társakat keresek

 • Indította
  Témakör
 • #36678 Hozzászólás

  Több napos gyalogtúrákhoz vadkempingezést és természetet kedvelõ társakat keresek.Elsõsorban azok írjanak, akik Magyarország, Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Erdély tájait szívesen bejárnák, és van már némi túrázással kapcsolatos tapasztalatuk.E-mail címem: tura_mania@freemail.hu

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #357224 Hozzászólás

  Blueberry

  én is

  szeretnék…írjatok
  monaghu@yahoo.com

  #357223 Hozzászólás

  Ádám

  Erdély

  Augusztus végén tervez valaki erdélyi utat?
  Akkor mennék, a tervem megvan, ha valakit érdekel szóljon itt.
  hali

  #357222 Hozzászólás

  Érdekel,

  csak az a gond, hogy nekem akkor még javában vizsgaidõszak lesz, de ha olyan hamar be tudnám fejezni, akkor veletek tartanék.Ha megadod az e-mail címed szívesen írok magamról!

  #357221 Hozzászólás

  Spista

  Abszolút

  túramániás vagyok én is, ha nem ér rá senki az ismerõsök közül, egymagam is nekivágok. Panna, ha érdekel egy Vlegyásza- Gyalui-hav.környéki gyaloglás júni 16-26 között, betársulhatsz nyolc elvetemült bakancskoptató közé!

  #357220 Hozzászólás

  Még én sem tudom

  csak tervezgetek.Aug. végén Szept. elején mennék, 7-10 napra, az mindegy hány fõ, ahány összejönne.Inkább a nomád megoldások híve vagyok, de megegyezés szerint akár olcsó szállásokon is alhatnánk.Nem várost nézni szeretnék menni, hanem gyalogtúrázni.Írj, hogy te mikor, merre szeretnél menni.

  #357219 Hozzászólás

  Csabi19
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Erdely

  Szia Panna!
  Mikor szeretnel Erdelybe menni? Mennyi idore? Kb. hany fore gondoltal? Nomad modon megoldani, vagy olcso szallasokat igenybevenni?

  #357218 Hozzászólás

  Ádám

  Hi!

  Augusztusra tervezeke gy eréyli körutat, vonattal el a szkelyföld nevezetességeit bejárni, aztan el kolozsvárra, és onnan haza kb 6-7 nap.
  Vélemény?
  A felvidéken meg nem voltam, de jöhet az is.

  #357217 Hozzászólás

  Gpont

  to Panna

  Szia,
  Én pont most készülök 1 hétre Szlovákiába (Gömör+Szepesség+Szlovák Paradicsom) de a bandámból úgy néz ki senkinek nem jó . Június végére gondoltam, de ez tulajdonképpen rugalmas. Valakit érdekel?

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Túrázáshoz társakat keresek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.