túristavízum

 • Indította
  Témakör
 • #20036 Hozzászólás

  juli

  Sziasztok!

  Érdeklõdnék, hogy mit tudtok a túristavízum helyzetérõl (usa túrista-vízum)? Igaz, hogy bepecsételik mostanában, hogy hány napig akarsz kinnt tartózkodni? Tehát ha 10 napot jelöltél meg a vízumigénylõ lapon, akkor 10 napot pecsételnek be??? Mostanság max hány hónapra adják meg?

  Mindenféle infó érdekel!

  köszi:

  Julia

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #207305 Hozzászólás

  Juli

  vízum

  Köszi a válaszokat mindenkinek!
  üdv,
  Juli

  #207304 Hozzászólás

  Sue

  QA!

  Pletyka szintut nem irnek.A juli 1-eset termeszetesen nem lehet 100%ra tudni,de szigoritasok lesznek be-és kileptetesnel is.Egyebkent ez a Fuggetlenseg Napja miatt is lesz(merenylettel fenyegetnek).Foleg JFK.

  #207303 Hozzászólás

  Q A

  Sue

  Mennyire hiteles amit irtal? Vagy csak pletykaszintu az infod a beleptetesekrol??

  #207302 Hozzászólás

  Sue

  Julia

  Szerintem orulj ha egyaltalan megkapod.Talan a max az ket ev,de ez mondjuk olyannak aki csak hosszabitja,volt mar kinn es idoben visszajott,gyerek ,vallalkozas,tobb szazezer a bankban.A masik pedig hogy egyre kevesebbszer pecsetelik a hataron a 6 honapost.Aki Julius 1 utan megy annak pedig tenyleg nagyon keves eselye van ra.
  Ja!Es meg valami mostanaban van olyan hogy beirjak a vizumba a megjegyzeshez hogy hova mesz,mennyi idore.Bar nem tudom hogy ez mennyit szamit..Nem hiszem hogy sokat(a hataron).Ha csak nem az orszag masik felenel lepsz be mint ami be van nyomtatva az utazas celjanak.

  #207301 Hozzászólás

  szaki

  10 napot

  kértem,6 hónapra kaptam a vízumot ,1x-i belépéssel.Üdv.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: túristavízum
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.