Udvozlet Ternaterol

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Udvozlet Ternaterol

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #41455 Hozzászólás

  Buga

  Sziasztok!

  Tegnap erkeztunk Maluku fovarosaba Ternatera. Ma Tidore szigetet neztuk meg, ami csodalatos volt, eljutottunk egy olyan falucskaba is ahol igazi kuriozumnak szamitottunk. A kisgyerekek eloszor csak batortalanul mertek kozeledni az idosebb asszonyok pedig a karunkat simogattak es nevettek! Fantasztikus elmeny volt. Ha hazaerunk az utleiras alatt megprobalunk osszehozni valamit! Itt is szeretnenk megkoszonni WL segitseget, rengeteg hasznos infoval latott es lat el bennunket.
  Eszak Sulawesi Tangkoko parkjaban olvastuk Nagy Peter uzenetet, O iden augusztusban jart ott. Mi is szeretnenk neki uzenni, eloszor is hogy remek otlet volt magyarul beirni Mama Roos konyvebe, valamint, hogy mi is lattunk tarsierst es hornbillt ( az elobbi neve magyarul kobold maki, az utobbiban remelem Laci segiteni fog)!
  Eszter& Dora

  hosoreny@yahoo.com

Hozzászólás: Udvozlet Ternaterol
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.