Új-Zéland okt.-nov.

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Új-Zéland okt.-nov.

 • Indította
  Témakör
 • #35971 Hozzászólás

  Kazal Ervin
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nemrég jöttem haza egy 1 hónapos NZ-körútról, de már mennék vissza… Szerencsére már szervezõdik egy újabb kaland okt. végétõl…:)
  Kb. 3 hetes lenne, kevés szabadságigénnyel, kis csapatban, low budget…

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #354276 Hozzászólás

  Kazal Ervin
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Új-Z. egyre közelebb

  Sziasztok Új-Zélandra vágyó, kedves leendõ Útitársaim!

  Utazásunk idõpontja kezd kikristályosodni (persze még a repjegy-foglalás napjáig alakulhat másképp is): indulás október 17-én este, visszaérkezés nov. 4-én délelõtt!A repjegy Londonból (illetékkel együtt) 280.000.- ft. jelenleg. Ez kedvezõ ár, mi februárban 300.000.- ft-ot fizettünk. Eddig 3-an vagyunk biztosak, várunk még néhány további csatlakozni vágyót. Részleteket szívesen küldök/mondok, ha írtok a lofoten13@gmail.com-ra vagy hívtok a 20/5737917-en. Takahe (aki október 17-én nem lesz röpképtelen…:))

  #354275 Hozzászólás

  Kazal Ervin
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  szia zozz,

  kb. 250e + repjegy lenne, ha összejön egy 7-8 fõs csoport. Készítettem vagy 1000 diát és 3000 digit, ha gondolod fussunk össze, s mutatok belõlük… Május 7-ig Korzikán, majd Bretagne-ban leszek, utána jelentkezek! Írhatsz a kazal.ervin@cinto.hu-ra is.Tkh

  #354274 Hozzászólás

  Takahe

  hali én szivesen elmennék világot látni mondjuk most éppen skóciába készûlõk…már voltam 8hot… kõltség??egyéb?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Új-Zéland okt.-nov.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.