Újabb gép zuhant New York-ra.

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Újabb gép zuhant New York-ra.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #170066 Hozzászólás

  Tunde

  jaja, van hajo

  Sziasztok, innen New Yorkbol inditanak hajot en ugy tudom,
  passz, hogy milyen gyakran, de szerintem hetente biztosan.
  $800, 2 het alatt van a tulso parton.

  #170065 Hozzászólás

  bodega

  Miert is ne?

  Ha elsullyed, meg mindig nagy a sansz arra, hogy kimentenek – meg a Titanic eseteben is egy csomo embert kimentettek, pedig akkor meg nem voltak muholdak, meg egyebek, csak a 0 fok koruli tengerviz. Ezenkivul jo buli is lehet (marmint a hajout, nem a 0 fokos tengerviz :-). Amikor viszont a repulobol bamulsz kifele, s gyonyorkodsz, milyen szep varos is ez a New York, s egyszercsak latod, elrepul a geped szarnya melletted, utana meg a motorja, s egy pillanatra talan meg az is megfordul a fejedben, lam a modern technika mire kepes, repulogep szarny nelkul (!) mire feleszmelsz, mar meredek ivben zuhansz a csodalt varos fele, es talan meg egy-ket perced marad is arra, hogy baratkozz a gondolattal, hogy hamarosan 100 % biztonsaggal odaegetett daralthus lesz beloled…. Hat, nem kivannam magamnak ezt az erzest!

  #170064 Hozzászólás

  klara

  Es ha elsulyed?

  Bodega, remelem tudsz uszni :-)

  #170063 Hozzászólás

  Petya

  Bodega!

  Kezdesz jobban bizni a hajokban? :))))

  #170062 Hozzászólás

  bodega

  Apropo, hajo….

  Tenyleg, tudja valaki, hogyan lehet hajoval Europabol Amerikaba jutni es vissza? Mennyibe kerul, mennyi ido. Irjatok, please…

  #170061 Hozzászólás

  aTOM

  Mert ez is Amerika.

  Szerintem tuti merénylet. 1 honappal ezelött, bár az 11.-e ez 12-e, de mind a kettõ reggel 9 körül történt. Szóval ne mondjátok, hogy vannak ilyen véletlenek. Aki szakértõket megkérdeztek, mind azt mondták, hogy az egyik legbiztonságosabb gép az airbus.
  ÉS EGY HAJTÓMÜVEL SEM ZUHAN LE!! A szemtanuk meg robbanásról számolnak be, és a hajtómû le le szokott állni, ki szokott gyulladni, de fel nem szokott robbanni.
  Külömben meg nem hiszem hogy Amerika be fogja vallani, ha terrortámadás történt. Igy is nagy szarban vannak a repülési társaságok.
  Csak azt tudnám mivel megyek USÁba. Hajó még nem ment a WTC-nek és nem zuhant le. Csak egy hibája van. Ku..a lassú.

  #170060 Hozzászólás

  alien

  Nincs teljes

  hirzarlat, legalabbis az USA-ban. Minden csatornan a balesettel foglalkoznak. Azt egyenlore nem tudjak, vagy nem akarjak megmondani, hogy van-e koze a terrorizmushoz, vagy csak veletlen baleset volt. Robbanas az biztos volt a gepen, ugyanis a gep motorja kulon erkezett a foldre…

  GOD BLESS AMERICA

  alien

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Újabb gép zuhant New York-ra.
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.