Újabb menekült roma hullám kezdõdhet!

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Újabb menekült roma hullám kezdõdhet!

 • Indította
  Témakör
 • #19126 Hozzászólás

  St

  Gondolom, mindannyian hallottátok a szlovákiai eseményeket. A segélyeket drasztikusan csökkentették, mire válaszul a szlovákiai romák nagy csapatokba verõdve törik fel és fosztják ki az üzleteket már napok óta. Én a határ mellett élek és itt azt rebesgetik, hogy ez cigányellenes politika. A szlovák kormány arra számít, hogy a májusi EU csatlakozás után a romák tömeges kivándorlásba kezdenek nagyobb részben az EU felé, kisebb részben a tengeren túlra és menekült státuszt kérnek.

  Megismétlõdhet-e az évekkel ezelõtti roma menekült hullám. Mit gondoltok errõl a dologról?

17 hozzászólás megtekintése - 1-17 / 17
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #193222 Hozzászólás

  okoska

  mindenkinek

  Két szóval:Utálom Õket!!!
  Nézzétek már,hogy élnek!Koszos minden,15-20-an 1 házban,szakadtak,lopnak,csalnak,de a munka az büdös.Láttátok a Tv-ben a szlovákiai cigányokat?Micsoda gyönyörû környezet,mi?A döglött kutya az utcán hevert,senki nem takarította el,én megetetném velük,úgyis éheznek.Mindenhol csak a mocsok,még a szagát is éreztem riport alatt.Undorító népség.Aki védi õket,azt beköltöztetném egy ilyen helyre pár napra,aztán meglátjuk változna-e a véleménye!
  Irtsuk ki mindet!!!!!!!!!!!!!!

  #193221 Hozzászólás

  de a cigányzene

  nem tudom észrevettétek-e

  valójában magyar népzene illetve nóta, cigány mûvészek elõadásában. cigányzenének hívják, mert õk egészen máshogyan, élettel telibben tudják interpretálni ezeket, a MAGYAR folklór részét képezõ muzsikákat! magam is többször élveztem az elõadásukat vidéki éttermekben, és valóban úri dolog magadnak és a társaságodnak húzatni a cigánnyal, és meglehetõsen borsos árú is (ha csak ötezrest teszel a vonó alá csúnyán néznek ám!). sajnos ezek a cigány mûvészek töredékét adják a hazai cigányságnak, talán ha 1%-ot kiteszi a számuk az egész népességbõl, a másik 1% a becsületes (ilyen is van, személyesen ismerek egy családot!) mûkincskereskedõk, valahogy a vérükben van az érzék az ékszerekhez, festményekhez, régiségekhez. sajnos a maradék 98% mind aljanépség, aki csak élõsködik a társadalom dolgozó, adókat és járulékokat fizetõ részén, a munka olyan messze áll tõlük mint makó jeruzsálemtõl, erkölcsi és etikai érzékük pedig ha van is, csak a fajtájukon belül létezik, ránk, magyarokra csak mint gazdatestre tekintenek, akiknek a vérét szívhatják. sajnos egyet kell értsek rasszistával: mindenkinek az lenne a legjobb, ha végleg eltûnnének szeretett szép hazánkból!

  #193220 Hozzászólás

  wow

  a ciganyzenerol beszelunk? oke!

  a ciganysagtol soha nem hallottatok, hogy magyar ciganyzenet csinal!mi miert mondjuk? egyszeruen roma zeneszek es kesz. ok mindig szeparaltak magukat, hogy ok romak! viszont elvarjak, hogy olyan jogok illessek meg oket, mint a “magyar”-nemzetisegueket. De a kotelessegekrol ami ezzel jar, elfeledkeznek! Kovetelik, hogy NE kulonboztessuk meg oket, DE megkulonboztetett banasmodot kovetelnek! Emlekszem, a 60-as evekben INGYEN hazhoz jutottak a faluban tobb ciganycsalad! Mit tettek? pusztottak, aztan eladtak, majd koveteltek, hogy fedelt biztositson a tanacs nekik! A pofatlansaguknak nincs hatara!
  Mit csinaltak a strassburgi romak? Akik Miskolc kornyekerol “menekult”-kent elhagytak az orszagot? Hat a hazat amit a tanacstol kaptak, eladtak a rokonsagnak, a csaladipotlekot minden honapban – amig tavolt voltak, mint uldozott disszidens – atutalta nekik a magyar allam!!!!
  Es akkor mondja valaki a feher magyar embernek, aki gurcol, hogy a te penzedbol adtuk ezt nekik, es szeresd oket, mint felebaratodat!!! ……na ja….

  #193219 Hozzászólás

  andras

  A ciganyzene!!

  A magyar ciganyzene a reneszanszat,1960-75 kozott elte akkor egy valamirevalo ciganyzenekat nyugaton zenelt jo loveert..Magam is Nemetorszagban elveztem a zenejuket..Ma a ciganyzenere se kereslet se vevo…A zeneszek zome mar munkanelkuli…

  #193218 Hozzászólás

  matyas

  egy igaz magyar

  a ciganyzene ugyan ugy resze a magyar kulturanak mint a zsido szarmazasu tudosok vagy az egykor svabkent becezett Puskas ocsi stb sorolhatnam meg a peldakat az meg hogy valaki magyar vagy nem magyar nem a szarmazas meg a vervonal donti el.Gazdagitja a kulturankatIgy volt ez mindig es ez az oka a tehetsegunknek is de ez mar genetika.

  #193217 Hozzászólás

  wow

  nem lattam meg,

  de arrol beszelsz, amit a Tony Curtis-szal csinaltak?

  #193216 Hozzászólás

  Cpg

  Lattad

  azt a reklamot oszinten…
  En igen CIGANY muzsikusok, lanchid nehany etterem, disco vaci utca.
  Ez Budapest reklam nem magyarorszagrol szol.
  Hol a balaton, meg az egymillio szebb hely ami tenylegesen magyar vonatkozasu. Nem?

  #193215 Hozzászólás

  wow

  cpg

  Keszult es van reklam MMMMagyarorszagrol. Valszeg Te nem hallottal rola meg, talan nem otthon elsz. Hogy pontosan mely orszagokban nyomjak, azt nem tudom.

  #193214 Hozzászólás

  Dan

  rasszistaknak

  nem megy a ciganysag sehova mert majus utan sehol a vilagon nem kaphatnak menekult statuszt ugyanis Unios orszagbol nem fogadnak el. A segelyektol el lesznek zarva mindenhol, munkat nem kapnak, ledepozitolni sem tud egy lakast sehol. Az meg egy hulyeseg hogy ugy tekintenek rank mint ciganyokra legfeljebb az ottani rasszistak mint ti.

  #193213 Hozzászólás

  Cpg

  Figyu

  Ha kinn megjelennek a ciganyok keresztet vethetunk a munkavallalasra, es ugy kib…nak minket az uniobol hogy a labunk se eri a foldet.A roman es magyar ciganyok a legkocsogebbek a vilagon, verukben van a romlottsag es ezt soha nem lehet kiverni beloluk. Bar az ujsagok nem irjak de az unios allampolgarok borzasztoan felnek mar elore. Es miert van az hogy minden francia, spanyol,es olasz nem ugy ismeri magyarorszagot hogy ott elnek a magyarok hanem hogy az a ciganyok orszaga. Persze nem mindenki hiszi igy de nagyon megdobbentem mikor mar a szazadik embertol hallottam.
  Ha megszavaztatnak az uniosokat mind aztmondana barki johet csk roman meg magyar ne. Es az is fura hogy miert nincs igy a csatlakozas elott egy magyarorszag megismertetesere szolgalo reklamkampany? Nagyon kene!

  #193212 Hozzászólás

  fizetett provokator

  gordiuszi csomo – vagjuk hat el!

  ha a szlovakiai dzsippok idejonnek, akkor mi magyarok meg oda megyunk, es kesz. ;-)

  #193211 Hozzászólás

  Nemoda

  Buda

  Az talan elkerulte a figyelmeteket, hogy a szlovak romak 80%-a magyar ajku. Mi a fenenek mennenek olyan messzire, amkor a kornyezo orszagokban az anyanyelvukon tudnak obligalni(ez alatt mindenki azt ert amit akar)

  #193210 Hozzászólás

  mani

  bizom benne

  hogy megindulnak. Mert akkor a nagy emberjogi meg tolerans orszagok mint franciaorszag,anglia akik eddig csak b@sztattak a kelet-europai orszagokat hogy elnyomjak a ciganysagot kapnanak kis izelitot,hogy mirol is van szo!!! Remelem Kanadaba is megy meg nehany ezer! ahova nem kell az europai feher ember akkor vigyek csak oket! pacekrol nincs sok kulonbseg egy paki vagy egy cigany kozott.

  #193209 Hozzászólás

  fzx

  nincs roma csak cigany

  viszont most nagy(okos)(nyugat)europai kormanyok megmutathatjak nekunk hogy, hogyan is kell kezelni a ciganykerdest, na persze amikor mar naluk vannak, kicsit maskepp latjak majd a dolgot.

  #193208 Hozzászólás

  rasszista

  nem oda

  Nem India felé kellene õket küldeni,hanem a Holdra,vagy a másvilágra.Az összeset,kivétel nélkül.Magyarországon is elõbb-utóbb bekövekezik ami Szlovákiában,mert nemsokára nem lesz mibõl fizetni a sok dögevõnek a segélyeket.Akinek esze és lehetõsége lesz,az elhúz innét májustól.Ki fog adót fizetni az államnak,amibõl az eltartja ezt a mocskos népet?DÖGÖLJÖN MEG AZ ÖSSZES!!!!!!

  #193207 Hozzászólás

  wow

  menjenek Asiaba

  talan tanult azota egy-ket dolgot a ciganysaggal kapcsolatban NY-Europa a Strassburgban dekkolo ciganyok reven, es egy-ket dolgot az oceanon tuliak is tanultak abbol a “par” cigany bevandorlo viselkedesebol,hogy talan eleg ez ahhoz, hogy valami kifogassal de vissza tudjak utasitani oket.
  miert nem megy a ciganysag kelet fele? ahogy a germanszarmazasuakat, es a jiddiseket Oroszorszag deportalasra szolitotta fel -es nemzetkozi visszhangja nem is volt! – anno a rendszervaltaskor, hogy terjenek vissza szarmazasi helyukre, miert ne lehetne a ciganyoknak India fele vandoroltatni?

  #193206 Hozzászólás

  Fritz

  bárcsak

  mennének a hazaiak is, nem hiányozna egy sem! igaz, nem lenne dolguk a börtönõröknek, kiürülne a Csillag és Márianosztra, de a börtönök úgyis túlzsúfoltak.

17 hozzászólás megtekintése - 1-17 / 17
Hozzászólás: Újabb menekült roma hullám kezdõdhet!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.