ujlenyomat

 • Indította
  Témakör
 • #21196 Hozzászólás

  Érdeklödnék a következö témában
  7 évvel ezelött munkavállalási engedélyt kértem az usa ban.
  Az iratok kitöltese után újlenyomatot vettek tölem. A munkavallalási kérelmemet azutan nem kaptam meg elutasitottak. a kérdésem hogy hol es meddig örzik ezeket az újlenyomatokat. Esetleg ha az usa-ba szendékozok menni a beutazásnál a repulotéren mivel ujlenyomatot vesznek ez megtalálhato e? Átkerülnek esetleg az ujlenyomatok az emigrációs hivatalhoz is- köszi.
  sobrijoska

18 hozzászólás megtekintése - 1-18 / 18
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #220434 Hozzászólás

  felvilágositás ;-)

  Illegálisan ugy jönnek az USA-ban milliok hogy a határon átsétálnak. Elõsször persze orientálódnak és beszerzik a mexikoi születési bizonyitványt és személyit. A hajtásit pedig az amcsi diákoktol akik ott buliznak Tijuana-ban, aztán visszajönnek azzal velük együtt. Ha nemsikerül akkor ujra próbálják. Elõttem itt csak sötétség volt.

  http://www.tijuana.com/

  #220433 Hozzászólás

  x man-nak

  Helló x man. Küldtem neked egy email-t.
  ha idöd válaszolhatnál.
  elöre is köszi.
  jóska

  #220432 Hozzászólás

  hmm…

  Shusterman ezt megmagyarázza. Én nem látom hogy neki ezt ajánlották volna. Ügyvédje és esélye fellebezni és huzogatni a deportálást nem volt. A biro neki legfeljebb csak háromszor odavert volna az asztalra, és bevan fejezve.

  #220431 Hozzászólás

  Frieden
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Helyesen

  Azaz: Voluntary departure…

  #220430 Hozzászólás

  Frieden
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Onkent es dalolva

  IKSZMen kollega, az un. Voluntery departure megoldas lett volna…Nem kapott volna 10 eves kitiltast.

  #220429 Hozzászólás

  hmm…

  Persze én fent a multidõröl adtam infot, mert azóta sokmindent egyszerüsitett tökfej, és nemgatyáznak az eljárásokkal. Azt is megvitatták azóta, hogy micsoda hülyeség a Genfi egyezmény. Nem tiszta abban hogy mi az a kinzás. Szóval Sobrijoska jól gondold meg ha most jönni akarsz.

  #220428 Hozzászólás

  hmm…

  Ez attol függ hogy kinek milyen esélye van a biróságon az ügye huzogatására ügyvéddel. Ez a birótol függ, és a biró ezt a lehetõséget nem adja olyannak akinek nincs arra esélye mert õt hatóságilak is kilehet tenni. Mindenesetre veszteni valója nem lett volna ha megjelen.

  http://www.shusterman.com/vd.html

  http://www.rapidimmigration.com/www/news/news_246.html

  #220427 Hozzászólás

  Frieden
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  El kellett volna menni!

  Bocsanat Sobrijoska de jo nagy bolond vagy, hogy nem jelentel meg!
  Ha onkent elhagytad volna az orszagot talan egy ejnye-bejnyevel megusztad volna es foleg szept.11. elott meg vizumot is kaptal volna…

  #220426 Hozzászólás

  Realitás

  A reptéri ujlenyomat az egy központi digital biztonsági adatbázisban megy. Ezután egyszerüen azt csinálnak vele amit akarnak. Az tekinthet bele akinek arra szüksége van. Ilyen például a rendõrség és a konzulátus ahol a vizumot adják.

  #220425 Hozzászólás

  Köszönom a segitségetek. Sajnos az egy deportálási végzés volt ami ellen már nem tudtam fellebezni. Amin természetesen nem jelentem meg. És ugye úgy volt a határozatban , hogyha nem jelenek meg akkor 1o évre ki vagyok tiltva. két év mulva lejár a 1o év. Sajnos vizumom sincs már. De ezt most hallom elöször hogy a követségen a vizum kérésnél is újlenyomatot vesznek. Tavaly nyáron még nem kellett. Szerintetek ki tud beletekinteni a reptéri emigrációs ujlenyomat nyilvántartásba? Mert amig nemtudom biztosan hogy ott is sáros vagyok addig meg sem kockáztatom hogy vizumot kérjek. X mann-nak külön köszi a tanácsokért. sokat segitettél!
  De ha tudtok ezzel kapcsolatban még érdekes dolgokat szivesen olvasgatom. Üdv
  S.Joska

  #220424 Hozzászólás

  Frieden
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  War!

  Mi ervenyes?
  Kulonben meg harcolni kell….

  #220423 Hozzászólás

  hmm…

  Persze hogy vesznek de lehet hogy az övé még érvényes és nemvették el. Ez felesleges, mert használlni nemtudja.

  #220422 Hozzászólás

  Frieden
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hm…

  Tevedesben vannak Uraim…Mivel a kovetsegen is vesznek ujjlenyomatot eleve nem is kaphat vizumot…

  #220421 Hozzászólás

  Ez garancia !

  “Azt jó lenne tudni hogy a beléptetésnél az újlenyomat vételnél fenn akadhatok e.”

  Garantálom hogy visszadobnak és elveszik a vizumot.

  #220420 Hozzászólás

  talán ez segit, de nincs garancia.

  Mikor kaptad a végzést rajt volt hogy lehet fellebezni ? Ez idõhöz volt kötve és bizonyitani kell a döntés helytelen volt. Most is érdeklõdhetsz utána habár kétlem hogy már lehet tenni valamit vagy eredetileg is lehetett volna tenni valamit.

  Olvastam hogy valaki azt állitota hogy a 10 év kitiltás az nem 10 év. Ezt is megkérdezheted.
  Én ilyesmit nemtudok, és ezt sehol nem találom.

  Tiz év után a büntetés lejár, de az még nem jelenti hogy beengednek. Azt jelenti hogy megpróbálhatod a kérvényt. Illegálisan mindig jöhetsz. Nemszámit huszmillio plusz egy.

  Két jó link ami ezzel tárgyal, persze angolul. Az egyik megmagyarázza a kötõdést, ami attol függ amitöl lóg. Ott nem a tények a döntõk, hanem mindenkinek megkell gyõzni az interjun a pasit. Ha ez nem megy, akkor megkell vizsgállni hogy miért. Utána megint lehet próbállni. Aki azt se tudja hogy miért, annak ez felesleges.

  http://www.foreignborn.com/visas_imm/other_visas/10denials.htm

  http://travel.state.gov/visa/frvi/denials/denials_1361.html

  #220419 Hozzászólás

  Látom hogy x mann eléggé ismeri a dolgokat. Akkor biztos tudsz nekem valami okosat mondani ezzel kapcsolatban.Gond gondolom abból lehet, hogy én túltartozkodtam annak idején. Kaptam akkor egy végzést hogy 10 evre kitiltottak.
  Ezért attól tartok hogy ha mennek az usa-ba már a belépésnél gondjaim lehetnenek. Azt jó lenne tudni hogy a beléptetésnél az újlenyomat vételnél fenn akadhatok e.
  Aztán ha letelik a 1o év utána törlik a büntetésemet? Magyarul utána már beengednek?
  köszi elöre is.

  #220418 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Õk mindent megtartanak egy életre, ammen. Nehogy valaki azt higyje hogy a multkor ezt mondtam és most majd ujitok ha megyek.

  #220417 Hozzászólás

  Frieden
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Problema?

  Ha ujlenyomatot vettek toled munkavallalasi vizum miatt akkor az eleve az immigration-hoz kerult…Gozom sincs meddig orzik meg oket, de ha meg is van akkor miert gond?

18 hozzászólás megtekintése - 1-18 / 18
Hozzászólás: ujlenyomat
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.